VERZORGENDE IG (De Eschpoort, woonzorg)
Liberein

Functieomschrijving

Werken aan een zinvolle dag voor onze cliënten? 

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van delen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Voor onze locatie De Eschpoort, woonzorgcomplex, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de uitdagende functie van verzorgende 3-IG.  

 • je bent onderdeel van een cliëntteam dat bestaat uit collega’s met verschillende functies;
 • je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.
 • je werkt samen met zorgmedewerkers en behandelaren, maar ook met mantelzorgers en vrijwilligers;
 • het cliëntteam is zelforganiserend. Dit betekent dat je als team zelf veel kunt regelen en beslissen. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen. Interne begeleiders helpen de teams bij de zelforganisatie.
 • je werkt, samen met alle andere medewerkers, mee aan een veranderende organisatie, waarin je je volop kunt ontwikkelen.

 

Functie eisen

 • je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG;
 • je hebt recente werkervaring;
 • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen en hulpverleners;
 • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen en je bent flexibel inzetbaar;
 • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
 • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein.

 

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Een afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische en goede werksfeer waarbij er ruimte is voor ontplooiing en talenten. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt inschaling plaats in FWG functiegroep 35 (minimaal € 1.902,93– maximaal € 2.762,34).).

 

Type Werkplein
Intern nummer 2020-101
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie de Eschpoort in Enschede
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marjan Elbert, Teamleider Zorg, telefoonnummer 053-4826688.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 11-08-2020
Nummer 54012
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein