Verzorgende IG De Riethorst 20 uur p/w
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Ieder mens uniek

Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen met onze medewerkers dit blijvend, actief en met enthousiasme ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Onze nadruk ligt op de kwaliteit van leven. Welzijn is een belangrijk begrip binnen onze organisatie. Daarnaast is er ook aandacht voor kwaliteit van zorg. Kwaliteit van leven realiseren wij door alle aspecten van onze zorgvisie naar voren te laten komen, kwaliteit van zorg realiseren wij door aantoonbaar kwaliteitscertificering te behalen. Ons uitgangspunt is dat de cliënt de regie over zijn leven blijft voeren.

Dit ben jij

Zorgen voor de bewoners doe je met veel plezier en je neemt hierin je verantwoordelijkheden. Je kunt goed zelfstandig werken. Als Verzorgende IG ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan. Je onderhoud contact met familie en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Dit bieden wij

Een functie als Verzorgende IG op een leuke locatie. Samen met je collega’s ga je de dienstverlening nog verder ontwikkelingen. Er is een goede inwerkperiode ingericht die rekening houdt met jouw kennis en ervaring.

Wij bieden een contract van 20 uur voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform FWG 35, cao VVT. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnementen

De locatie en informatie

De Riethorst is gevestigd binnen woonzorgcentrum Rivierenhof in de Aa-landen in Zwolle. De Aa-landen is een geliefde woonwijk met goede voorzieningen voor jong en oud. De Riethorst heeft ruime huiskamers en uitsluitend eenpersoonskamers. Wij stimuleren de cliënt om van de eenpersoonskamer zoveel mogelijk een eigen geliefde en vertrouwde woonomgeving te maken. Bijvoorbeeld door eigen meubels of andere dierbare spullen mee te brengen, zoals het oude dressoir waar de zondagse kopjes in staan, het schilderij aan de muur uit het ouderlijk huis of de foto’s van de (klein)kinderen.

De binnentuin biedt de cliënt de mogelijkheid om bij mooi weer lekker buiten te zitten en deel te nemen aan tuinactiviteiten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriette Fraters (teamcoördinator)06-20534967 of Alie Buit (Recruiter) 06-83131109.

Interesse: klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + CV. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Woonzorgcentrum De Riethorst, in Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-09-2020
Reageer voor 30-09-2020
Ingangsdatum 16-09-2020
Nummer 54790
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht