Verzorgende IG
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega?
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Werken in het centrum van Delden? Dat kan! Je komt als Verzorgende te werken op onze locatie St. Elisabeth te Delden.

St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke klachten. St. Elisabeth ligt midden in het centrum van Delden aan de Langestraat. In de omliggende wijk vindt je diverse voorzieningen. Op loopafstand zijn er supermarkten, bloemenwinkels, een cafetaria, restaurants, etc. Op fietsafstand is er een wijkontmoetingscentrum. Met een divers aanbod aan activiteiten is er in St. Elisabeth voldoende te beleven op sociaal, creatief of maatschappelijk gebied.

Je toekomstige team bestaat uit 14 collega’s. Hierbij is dus alle kennis en kunde in huis in alle functies. Hierin kan je veel van elkaar kan leren en ook jouw kennis kun je delen met je collega’s. Binnen St. Elisabeth hebben we ook een hoog ELV. Dit biedt ook uitdagingen en leermomenten.

Nu wil je uiteraard ook weten wat je diensten gaan worden binnen St. Elisabeth. Laat me je hierin meenemen.
Je diensten als Verzorgende IG zijn flexibel. We hebben alle diensten binnen St. Elisabeth: Ochtend, middag, avond en nacht.
Ook is er een mogelijkheid tot 8 uurs diensten.

 •        07:00 uur tot 15:30 uur dagdienst.
 •        15:00 uur tot 23:00 uur avonddienst
 •        22:45 uur tot 07:15 uur nachtdienst.

De nachtdienst zal hooguit 1 x per maand zijn.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding als Verzorgende
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT WG35 Maximaal €2937,68bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Maar hé. Jij komt bij ons werken en daar wil jij vast meer weten. Je wilt toch tijd hebben voor je gezin, je hobby en je uren maken? Daar helpen wij je bij.  

Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische snufjes, Check! Van een robot tot elektronische cliëntdossiers. Zo kun jij zorg leveren en dit is doe jij het liefste doet.  

In jouw vak is het bijhouden van je kennis heel belangrijk. Dit wil je doen, wanneer het jou uitkomt. Het leerplein staat bomvol allemaal leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-10-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 114854

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland