Verzorgende IG, Denekmap
Carintreggeland

Functieomschrijving

Jij zoekt een écht betekenisvolle baan?
Jij biedt een luisterend oor aan onze bewoners?
Jij bent een ervaren Verzorgende IG met affiniteit voor PG?

Lees dan verder, want we zijn op zoek naar jou!

Als verzorgende niveau 3 (IG) weet jij als geen ander welke werkzaamheden er van jou verwacht worden. De PG cliënten worden blij om jou ’s ochtends te zien op de afdeling. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Al deze 4 woningen hebben een eigen huiskamer en leefkeuken. Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk. 

In totaal hebben we 4 huizen met hierop ieder 8 bewoners.

En voor deze lieve bewoners zorg jij voor een optimaal woon- en leefklimaat. Jij coördineert de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Dat is wat jij het liefste doet, toch? Jij helpt met de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor onze bewoners een waardevol leven kunnen leiden. Want dat vind jij belangrijk.

Lekker bijkletsen met je collega? Het weekend nabespreken? Een team met collega’s die voor je klaarstaat krijg je er ook bij! Want je hebt altijd een collega helpende of verpleegkundige naast je staan. Een team bestaat uit 12 collega’s. We omschrijven ons team als gezellig, warm en we hebben veel voor elkaar over. Daar wil je toch onderdeel van zijn?

Onze diensten zijn van 07:20 tot 15:00 uur en 14:50 tot 23:00 uur. Af en toe nachten van 22:50 uur tot 07:30 uur. En zoals je vast gewend bent in de zorg werk je ook om het weekend en af en toe de feestdagen.
Kom je werken in ons mooie team? Wij zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Wij zien dat we elkaar nodig hebben om de zorg goed te kunnen organiseren. In ons team zie je een mix van leeftijden en ervaring, onze collega’s komen ook overal vandaan; van Almelo tot Ootmarsum, van Goor tot aan Hengelo en uit Denekamp zelf.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde verzorgende IG (niveau 3) diploma
 • Je hebt zin om bij ons te werken, ongeacht of je net afgestudeerd bent of een rugzak vol ervaring mee brengt.
 • Een collega die mee denkt, enthousiast is en goed kan samenwerken
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep, dementerende ouderen 
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 24 uur, deze ligt klaar om door jou getekend te worden
 • Cliënten die blij worden van jouw komst
 • Een team die je met open armen ontvangt.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35. Maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur
 • 237,4 uur verlof op basis van een 36 urige werkweek
 • Leuke extra’s zoals 8% vakantiegeld in de maand mei, 8,33% eindejaarsuitkering in de maand november

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Wil je wat meer informatie over het team, de afdeling of de vacature? Bel dan met Eva Mulder: 0623609936.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder: 0623609936.
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 02-12-2022
Reageer voor 02-01-2023
Nummer 114578

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland