Verzorgende IG
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Wil jij werken in een team waarin jij jezelf kan en mag zijn? Wil jij gehoord worden? Heb je hart voor ouderen en oprechte aandacht voor hen? Dan is werken bij Driezorg iets voor jou! Als grootste ouderenzorg aanbieder in Zwolle is Driezorg altijd dichtbij.

 

Voor verschillende locaties zijn wij z.s.m. op zoek naar:

VERZORGENDE(N) IG 
16-24 uur

Als verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegkundige handelingen aan bewoners met lichamelijke en/of geestelijke problematiek en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. Je stimuleert, waar mogelijk, hun zelfredzaamheid en houdt rekening met de behoeften. Naast de verzorgende aspecten van je functie heb je oog voor het algemene welzijn van je bewoners.

Functie eisen

Ben jij / heb jij ......?

In het bezit van een verzorgende IG diploma en wil je de theorie en praktijk die je geleerd hebt uitvoeren binnen een van onze locaties waarbij de cliënt centraal staat? Dan hebben wij de geschikte vacature voor jou!


Flexibele collega
De zorg gaat zoals je weet 24 uur per dag door. Daarom zijn wij op zoek naar flexibele collega’s die dag, avonddiensten en nachtdiensten willen draaien.

Teamspeler
Je bent een zelfstandige verzorgende IG die cliënten alleen of samen met een collega verzorgt.
Daarnaast kunnen collega’s op je bouwen wanneer dat nodig is. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de goede zorg aan onze bewoners.

Contactuele eigenschappen
Communicatie met cliënten is belangrijke eigenschap van een verzorgende IG. Je herkent verbale en non-verbale aanwijzingen van de cliënten. Naast het contact met de cliënten heb je ook contact met familieleden over het welzijn van de cliënt.
 

Inschaling

Een salaris in FWG 35, conform CAO-VVT afhankelijk van ervaring

 

Wat bieden wij verder

- Een uitdagende en afwisselende baan

- Een enthousiast team met betrokken collega’s

- Een contract voor onbepaalde tijd (na succesvolle proeftijd)

- Groot opleidingsaanbod

- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals, fietsplan, uitruil reiskosten, jaarlijks teamuitje

Bijzonderheden

Onze kernwaarden zijn: Aanspreekbaar, Daadkracht en In verbinding. Wij verwachten dan ook dat voor jou geldt: Afspraak is afspraak, dat je toegankelijk bent voor collega’s, bewoners/cliënten, familie en samenwerkingspartners en met hen in verbinding staat.

Een CV en een evt. korte motivatie zijn voldoende. We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek. Meelopen met het team is ook mogelijk en moedigen we aan. 
Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig)

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Els Sakkers 038-2001100
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-10-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49196
Doorsturen Bekijk PDF