Verzorgende IG en/of Verpleegkundige ZGR MIEN Heeten
ZGR

Wie zijn wij en wat ga je doen?

ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Je taken

Waarom jij ons team wilt versterken:

 • Achter elke deur zit een verhaal
  Iedere cliënt is anders. Bij de één help je alleen met douchen en aankleden. Bij de ander geef je zorg in de laatste levensfase of los je acute situaties op. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen en wondzorg uit. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt is gevallen en niet zelfstandig kan opstaan. Ter plekke bekijk je hoe de situatie is en welke hulp je kunt bieden. Je ziet het leven dat bij de cliënt hoort. Het leven op een oude boerderij ergens achteraf of het leven van iemand die de hele wereld is over gereisd. Samen kom je met de cliënt tot een goed leven.

 • Het verschil kunnen maken
  Dankzij jou kunnen senioren zelfstandig wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Iets wat voor veel mensen van onschatbare waarde is en ervoor zorgt dat jouw werk gewaardeerd wordt. De eigen regie van de cliënt staat centraal tijdens de zorg. Per cliënt wordt er bepaald welke zorg geleverd moet worden en hierbij wordt gebruik gemaakt van digitale innovatie. Jij kunt inschatten welke zorg een zorgvrager nodig heeft.
 • Saaie werkdagen bestaan niet
  Bij iedere cliënt laat je zien wat je in je mars hebt. Daarnaast moet je kunnen inspelen op veranderende situaties.

 • Een gezellig team
  Elke dag wordt er met het team opgestart. Je gaat alleen op pad naar de cliënten, maar hebt altijd je collega’s achter de hand. Je werkt dus alleen, maar ook weer samen met je collega’s. En natuurlijk ook met allerlei verschillende disciplines. Gelukkig hoef je dit niet helemaal alleen te doen. Iedere medewerker heeft een maatje met wie je kunt afstemmen of bij wie je even stoom kunt afblazen. Ook kun je altijd terugvallen op de wijkverpleegkundige.

 • Werken in het hart van Salland
  Wonen en werken in een voor jou bekende omgeving, wie wil dat nou niet? Geen files in de ochtendspits, maar op de fiets of in de auto rijden door het prachtige Sallandse landschap. Oké soms heb je pech en beland je in een enorme regenbui of achter een hinderlijke tractor. Een andere keer word je getrakteerd op een prachtige zonsopgang.

Je profiel

Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren. Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

 • Zelfstandig en teamplayer
  Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!´. Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

 • Communicatief sterk
  Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren? Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij/zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.
 • Samen verantwoordelijk
  Doordat je wisselende diensten draait, is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen.
 • Digitaal vaardig
  Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie en het contact met betrokken partijen maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.
 • Een klik
  Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

 • Maatwerk
  We hebben een vacature van 20 uur per week, maar graag horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

 • Ruimte voor jouw talenten
  Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.
 • En verder…
  De functie van Verzorgende IG/Verpleegkundige is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je hebt recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november. Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”.

Voor de volledigheid willen we melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Evelien Stevens (wijkverpleegkundige) [email protected] 06-13074294
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 28-04-2023
Nummer 118645
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR