Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4, Almelo
Carintreggeland

Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis?
Wil jij graag werken in het gebied Almelo Noord?
Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving om te werken?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Binnen het team van Almelo Noord hebben we plek voor meerdere zorgprofessionals!
Je komt te werken in een team van 18 collega’s, die de zorg verlenen bij de mensen thuis in onder andere Schelfhorst, Sluitersveld, Haghoek, Harbrinkhoek en Mariaparochie. Momenteel hebben we 84 cliënten waarbij de zorgvraag en zorgbehoefte enorm divers is. Werken binnen dit team betekent dat je veel verschillende situaties kunt tegenkomen, veel verzorgende/verpleegtechnische handelingen verricht en een grote mate van diversiteit meemaakt.

Als Verzorgende niveau 3 IG of Verpleegkundige niveau 4 ga je zelfstandig te werk. We zien graag dat je net als je collega’s respectvol met elkaar omgaat, van overleggen houdt en meedenkt! We zijn een team waarin we erg openstaan voor elkaars ideeën en we hebben écht wat voor elkaar over. We hebben onze maandelijkse overleggen en een cultuur waarin openheid en eerlijkheid naar elkaar toe belangrijk is en waarin we elkaar kunnen aanspreken.

Als zorgprofessional streef jij samen met de cliënt (en eventueel behandelaars en mantelzorgers) naar een optimaal niveau van kwaliteit van leven op het gebied van gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden. Je werkt vanuit het zorg-leefplan waarin de lichamelijke, psychische en sociale aspecten beschreven staat van de cliënt gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Jij bent degene die eventuele verbeterpunten voor kwaliteit en cliëntgerichtheid van de zorgverlening weet te signaleren en te bespreken met de collega’s.

Heb jij ambitie en zou je willen doorgroeien? Door de diversiteit van de zorgvraag, professionele collega’s en omdat we veel verzorgende en verpleegtechnische handelingen hebben in een route, past een werken- en lerentraject heel goed bij ons. Mocht je je willen doorontwikkelen van Verzorgende niveau 3 naar Verpleegkundige niveau 4 of van Verpleegkundige niveau 4 naar Verpleegkundige niveau 5 staan we hier heel positief tegenover!

Je werkt in ons team om het weekend en de feestdagen worden ook om de beurt gewerkt. De mogelijkheden voor langere diensten hebben we op dit moment nog niet, hierover zijn we met elkaar in gesprek en werken we ernaar toe om dit in de toekomst ook te kunnen bieden. We hebben mogelijkheden voor contracturen van 16 uur tot en met maximaal 24 uur per week. Jouw flexibiliteit in het werk en de mogelijkheid om daar waar nodig een extra dienst te draaien wordt gewaardeerd!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een (bijna) afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Of je bent (BBL) in opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 of 5 of je wilt dit graag
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor
 • Je bent flexibel en hebt de bereidheid om eventueel extra te werken mocht dat nodig zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je wilt van nature meedenken met het team
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand niveau 3, niveau 4 € 3.264,29 op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over.

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Vacature
Intern nummer 20-183
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Edith in ’t Veld, telefoonnummer 06-34351768.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55738

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland