Verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 (8 uur per week plus flexuren, revalidatie, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Geriatrische Revalidatie PW Janssen in Deventer
8 uur per week plus flexuren, ook inzetbaar op andere afdelingen

Meneer Leijdelmeijer heeft een CVA gehad. Hij heeft moeite zijn situatie te accepteren. Hij traint steeds harder in de hoop dat het herstel sneller gaat. Je helpt hem met zijn oefeningen, hij geeft aan dat hij het moeilijk vindt dat mensen niet kunnen zien dat hij die beroerte heeft gehad. Hij voelt zich niet begrepen. De volgende morgen, als je hem komt helpen met zijn medicatie, geeft hij aan dat hij het fijn vindt met je te praten over zijn ervaringen. Het helpt hem bij het accepteren van zijn nieuwe leven.

De afdeling revalidatie bestaat uit een interessante roulerende doelgroep in de kortdurende ouderenzorg. Respect voor de eigen regie van de cliënt is hierbij vanzelfsprekend, maar de cliënt wordt gestimuleerd bij het revalideren. De intentie van zorgverlening is om samen met de cliënt te streven naar een zo hoog mogelijk zelfredzaamheidsniveau om een terugkeer naar huis of andere geschikte plaats te bewerkstelligen. Het betreft een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een prettige werksfeer.

Functie eisen

Jij:

 

  • hebt affiniteit met neurologische aandoeningen en geriatrische revalidatiedoelgroepen
  • vindt complexere zorgvragen interessant en maakt dat je continu je expertise gebruikt en vergroot
  • werkt gericht samen met alle disciplines aan de revalidatiedoelen van de cliënt
  • bent een goede gesprekspartner voor je cliënt, familie/mantelzorgers
  • bent flexibel inzetbaar

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35), voor verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.153,90 bruto per maand (FWG 45).

Bijzonderheden

Solliciteren
Je kunt tot en met 6 mei 2019 solliciteren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 10 mei 2019. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.


Meer informatie
Neem contact op met Marga Arendsen, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 13 71 24 95.

 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 87 en 88
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie PW Janssen in Deventer
Postcode 7423EJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-04-2019
Reageer voor 07-05-2019
Ingangsdatum 09-04-2019
Nummer 45028

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis