VERZORGENDE-IG EN VERPLEEGKUNDIGE REGIO COEVORDEN/GRAMSBERGEN
Saxenburgh

Welkom bij Saxenburgh
Bouw jij als zorgprofessional naast je verzorgende en verpleegkundige handelingen graag een band op met onze bewoners? Weet jij de juiste snaar te raken om persoonsgerichte zorg te geven? Houd jij onze bewoners actief door hen te stimuleren binnen hun eigen mogelijkheden? Klinkt jou dit als muziek in de horen dan kun je bij ons veel betekenen voor onze bewoners.

Wij hebben een locatie in Gramsbergen en een locatie in Coevorden met verschillende bewoners. Bij ons wonen zowel psychogeriatrische als somatische bewoners. Eerst een dagje meelopen, is natuurlijk altijd mogelijk. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wat breng je mee?
Je hebt een diploma Verzorgende IG en/of Verpleegkundige niveau 4. Uiteraard ben je deskundig, flexibel, behulpzaam en vriendelijk.

Wil je meer informatie bel dan even met Renate Eggengoor, onze wijkmanager in Gramsbergen. Telefoonnummer 06-52527362.

Type Vacature
Intern nummer V.20.012
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Coevorden
Postcode 7741GB
Stad Coevorden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Eggengoor (wijkmanager) te bereiken via 06 52527362
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 51057
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh