VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH THUIS GRAMSBERGEN
Saxenburgh

Saxenburgh Thuis Gramsbergen zoekt een VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGE die geniet van zelfstandig werken

Waarom is het zo leuk om te werken bij Saxenburgh Thuis in Gramsbergen. Het team zegt kom erbij, want: “Bij ons staan cliënten op de eerste plaats. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en dat maakt dat we elkaar aanvullen. We helpen elkaar en zijn eerlijk en positief. Iedereen is even belangrijk. We delen lief en soms ook leed met elkaar. Samen gaan we ervoor!”

Hoe ziet het werken bij Saxenburgh Thuis er uit?
Je start vanuit huis of vanaf kantoor met een zelfstandige route. Je bouwt een professionele band op met de cliënten. Je stimuleert de cliënten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in eigen handen houden. Hierin sta je uiteraard niet alleen, een nauwe samenwerking met je collega’s en andere (zorg)professionals, mantelzorgers en familie van de cliënt is vereist om zelfregie zoveel mogelijk te ondersteunen en te waarborgen. Uiteraard ben jij de professional als het om verpleegtechnische handelingen gaat. Dit maakt het werk in de thuiszorg zo uitdagend. Je werkt heel zelfstandig, maar kunt terugvallen op je collega’s die voor elkaar klaar staan en meedenken in moeilijke situaties.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je hebt een diploma voor verzorgende IG of verpleegkundige óf je bent bijna klaar met je opleiding. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring! Het belangrijkste is dat jij onze cliënten weet te stimuleren tot het behouden van eigen regie. Je werkt graag zelfstandig, weet je collega’s te vinden en je kunt in onverwachte situaties snel handelen.

Saxenburgh Thuis Gramsbergen
De cliënten wonen zowel in de aanleunwoningen gelegen aan ons zorgcentrum Welgelegen als in Gramsbergen zelf. De meeste routes zijn fietsend af te leggen. Er staat een fiets of auto voor je klaar. Wij hebben een gemoedelijk, sociaal en open team dat veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg. Vanuit het oogpunt "samen kunnen we veel bereiken" ga jij met dit hechte team van ongeveer 16 collega's de thuiswonende cliënten ondersteunen waar nodig. Je gaat zorg verlenen aan een diversiteit van cliënten in de persoonlijke sfeer die de thuiszorg kenmerkt.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden je een uitdagende tijdelijke job in een team met enthousiaste collega’s die voor je klaar staan. Het team kijk er naar uit om je in te werken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien naar verpleegkundige of hbo-verpleegkundige.

  • Uren zijn in overleg bespreekbaar, een contract is mogelijk tussen 16 en 24 uur
  • Salaris voor Verzorgende IG is minimaal € 2.495,33 en maximaal € 3.254,43 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor Verpleegkundige is minimaal € 2.650.73 en maximaal € 3.575,63 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer of een mobiele telefoon.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met Martina van der Weide, wijkverpleegkundige, (06) 52527232 of met Kevin Moes, teamcoördinator, (06) 36354135. Je mag gerust een Whatsapp berichtje sturen. Kevin of Martina vertellen je graag meer over werken bij onze mooie zorgorganisatie.

Wanneer je solliciteert, nemen we meteen contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.034
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum 't Welgelegen
Postcode 7783 AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Martina van der Weide via (06) 52 52 72 32 of met Kevin Moes via (06) 36 35 41 35
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-03-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118042
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh