VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH THUIS GRAMSBERGEN
Saxenburgh

Saxenburgh Thuis Gramsbergen zoekt een VERZORGENDE IG en VERPLEEGKUNDIGE

 Martina, Wijkverpleegkundige in Gramsbergen:
“Ik vind het fijn dat we met ons collegiale en gezellige team zorgen dat onze cliënten zelfredzaam blijven zodat ze zolang mogelijk thuis  kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving”.

Hoe ziet het werken Saxenburgh Thuis er uit?
Je start vanuit huis of vanaf kantoor met een zelfstandige route. Je bouwt een professionele band op met de cliënten. Je stimuleert de cliënten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in eigen handen houden. Hierin sta je uiteraard niet alleen, een nauwe samenwerking met je collega’s en andere (zorg)professionals, mantelzorgers en familie van de cliënt is vereist om zelfregie zoveel mogelijk te ondersteunen en te waarborgen. Dit maakt het werk in de thuiszorg zo uitdagend. Je werkt heel zelfstandig, maar kunt terugvallen op je collega’s die voor elkaar klaar staan en meedenken in moeilijke situaties.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je hebt een diploma voor Verzorgende IG of Verpleegkundige of je bent bijna klaar met je opleiding. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring! Het belangrijkste is dat jij onze cliënten weet te stimuleren tot het behouden van eigen regie. Je werkt graag zelfstandig, weet je collega’s te vinden en je kunt  in onverwachte situaties snel handelen.

Saxenburgh Thuis Gramsbergen
Vele cliënten wonen in de aanleunwoningen gelegen aan het zorgcentrum ’t Welgelegen. De meeste routes zijn lopend of fietsend af te leggen. Er staat een fiets voor je klaar. Wij hebben een gemoedelijk, sociaal en open team dat veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg. Vanuit het oogpunt "samen kunnen we veel bereiken" ga jij met dit hechte team van ongeveer 16 collega's de thuiswonende cliënten ondersteunen waar nodig. Je gaat zorg verlenen aan een diversiteit van cliënten in de persoonlijke sfeer die de thuiszorg kenmerkt.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een uitdagende job die in eerste instantie is ter vervanging van zwangerschapsverlof en daarna gaan we kijken naar andere mogelijkheden binnen onze organisatie. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s. Het team kijk er naar uit om je in te werken.

  • Salaris voor Verzorgende IG is minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor Verpleegkundige is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met Martina van der Weide, wijkverpleegkundige, (06) 52 52 72 32 of met Frida Reinders, wijkverpleegkundige, (06) 46 82 98 38. Je mag ook gerust een Whatsapp berichtje sturen. Je kunt reageren tot 28 januari a.s.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Intern nummer V.21.124
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Gramsbergen
Postcode 7783AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Martina van der Weide, tel (06) 52 52 72 32 of Frida Reinders, tel (06) 46 82 98 38. Je mag ook een Whatsapp berichtje sturen.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 28-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 73432
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh