VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH THUIS HARDENBERG
Saxenburgh

De Saxenburgh Thuis Hardenberg zoekt een VERZORGENDE IG en een VERPLEEGKUNDIGE die graag naar de mensen toe gaat.

Harma, verpleegkundige bij Saxenburgh Thuis:
“Ik vind het fijn om 1 op 1 aandacht te geven aan onze cliënten ieder met hun eigen verhaal en behoeften. Ik voel mij vrij als een vogel als ik op pad ben. En loop ik tijdens mijn route ergens tegenaan dan kan ik altijd terecht bij een collega uit ons superleuke team”.

Hoe ziet het werken bij Saxenburgh Thuis er uit?
Jouw werkdag start vanuit huis of vanaf kantoor in het Zorgcentrum Oostloorn samen met jouw collega’s. Vanuit daar start je met een zelfstandige route en ga je naar de cliënten thuis. Je bouwt een professionele band op met de cliënten. Je stimuleert hen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in eigen handen houden. In de thuiszorg ben je een ‘spin in het web’ tussen meerdere instanties zoals huisartsen, apotheek, fysio, dagbesteding en heb je uiteraard veel contact met cliënt en diens familie. Je bent dus naast zorgverlener ook het aanspreekpunt voor cliënt en familie. We sluiten de route samen af op kantoor met een kop koffie of thee om belangrijke dingen terug te koppelen en administratieve taken op te pakken zoals rapporteren of contact met de huisarts of apotheek. Dit maakt het werk in de thuiszorg zo uitdagend. Je werkt heel zelfstandig, maar kunt terugvallen op je collega’s die voor elkaar klaar staan en meedenken in moeilijke situaties.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je hebt een diploma voor Verzorgende IG of Verpleegkundige of je bent bijna klaar met je opleiding. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring! Het belangrijkste is dat jij onze cliënten weet te stimuleren tot het behouden van eigen regie. Je werkt graag zelfstandig, weet je collega’s te vinden en je kunt in onverwachte situaties snel handelen.

Saxenburgh Thuis Hardenberg
De cliënten wonen zowel in de aanleunwoningen gelegen aan ons zorgcentrum Oostloorn als in Hardenberg zelf. De meeste routes zijn fietsend af te leggen. Er staat een fiets of auto voor je klaar. Wij hebben een gemoedelijk, sociaal en open team dat veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg. Vanuit het oogpunt "samen kunnen we veel bereiken" ga jij met dit hechte team van ongeveer 16 collega's de thuiswonende cliënten ondersteunen waar nodig. Je gaat zorg verlenen aan een diversiteit van cliënten in de persoonlijke sfeer die de thuiszorg kenmerkt. Onze thuiszorg is volop in ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om uit te breiden en verder te kijken dan alleen naar de zorg bij ouderen thuis. Help jij ons mee bouwen aan een sterk Saxenburgh Thuis?

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden je een uitdagende tijdelijke job in een team met enthousiaste collega’s die voor je klaar staan. Het team kijk er naar uit om je in te werken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien naar verpleegkundige of hbo-verpleegkundige.

  • Salaris voor Verzorgende IG is minimaal € 2.495,33 en maximaal € 3.254,43 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor Verpleegkundige is minimaal € 2.949,59 en maximaal € 3.575,63 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je eerst meelopen of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met Erna Spijkers, teamcoördinator, [email protected] / 06-40758405 of met Coby Kleiman, wijkverpleegkundige, [email protected] / 06-58887860. Stuur gerust een appje. De sollicitatie-gesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 16 februari a.s.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.010
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Hardenberg
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Erna Spijkers, teamcoördinator, [email protected] / 06-40758405 of Coby Kleiman, wijkverpleegkundige, [email protected] / 06-58887860.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-01-2023
Ingangsdatum 01-04-2023
Reageer voor 13-02-2023
Nummer 117232
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh