VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGE VLIERHUIS OMMEN
Saxenburgh

’t Vlierhuis zoekt een VERZORGENDE IG en VERPLEEGKUNDIGE die overzicht houdt en een coachende rol op zich neemt.

“Je runt een eigen huishouding en dat maakt het werk afwisselend binnen ‘t Vlierhuis. Omdat je veel zelfstandig staat op de woning kun je zelf beslissen hoe laat je gaat eten.”    Hilde Dekker

Hoe ziet het werken in 't Vlierhuis eruit?
Je doet de (voor)deur open van woning Arriën en dan start jouw werkdag met de overdracht. Als je van alles weer op de hoogte bent, verdeel je samen met jouw collega de (zorg)taken. Je draait een huishouden met 7 bewoners. Samen met meneer de Vries vouw je de was op. Ondertussen help je mevrouw Bakker bij de toiletgang, daarnaast luister je naar de verhalen van vroeger. Als verpleegkundige kun je gevraagd worden door andere woningen om mee te kijken of even te sparren.  Als iemand onrustig is, neem jij de tijd om er even bij te gaan zitten en door middel van luisteren aandacht te geven aan de bewoner. Je krijgt de ruimte om in te spelen op de behoefte van de bewoner bijvoorbeeld om te gaan wandelen. Binnen ‘t Vlierhuis kun je naar de bloemenstal, de winkel of de kapper. Jij kijkt naar de mogelijkheden van onze bewoners en probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij iemands beleving en/of behoefte. Wat deed iemand vroeger en hoe kan ik daarin binnen de mogelijkheden iets voor hem of haar betekenen? 
Het mooie aan het werken binnen het Vlierhuis is dat je veel zelfstandig werkt en je eigen keuzes kunt maken maar je kunt óók voldoende terugvallen op je collega’s die werken op de andere woningen.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Wij vinden het erg belangrijk dat jij kijkt naar de mogelijkheden van onze bewoners. Wat kan meneer of mevrouw nog en hoe kan ik hierbij het beste bij aansluiten. Jij durft jouw voorstellen over hoe het anders kan bespreekbaar te maken. Mocht het nodig zijn schakel je tijdig een verpleegkundige, psycholoog, arts of andere disciplines in. Wij vinden ervaring minder belangrijk maar kijken vooral hoe jij in je werk staat. 

“Je werkt op een schitterende locatie met leuke en betrokken collega’s.”    Herma 

‘t Vlierhuis
Onze locatie bevindt zich in de wijk Alteveer in Ommen, aan de rand van een nieuwbouwwijk. Per woning wonen ongeveer 7 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer. Hier kan bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden, maar als het bij de bewoner beter past om bijvoorbeeld op de eigen kamer te ontbijten, dan wordt dit gefaciliteerd. Ook hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners.

Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere woningen bij ’t Vlierhuis.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende baan waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Bij Saxenburgh krijg je de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en jezelf te blijven ontwikkelen.

Uren worden in overleg bepaald. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

  • Salaris voor verzorgende IG is minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor verpleegkundige is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • De duur van de arbeidsovereenkomst wordt in overleg afgesproken.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Bijzonderheden

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Alien Tuinman, wijkmanager, via [email protected] of bel naar (06) 52 52 72 52. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen!

Tot snel!

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Intern nummer V.22.083
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alien Tuinman, wijkmanager, via [email protected] of via (06) 52 52 72 52.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 110842
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh