Verzorgende IG/EVV of Verpleegkundige
Noorderboog

Ben jij die professionele en toegankelijke verzorgende IG, EVV of verpleegkundige die wij zoeken?

Lijkt het jou een mooie uitdaging om een half jaar ervaring op te doen in de revalidatiezorg? Kun je snel schakelen en ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen!

Verzorgende IG
Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van cliënten en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de cliënten conform de afspraken in het revalidatieplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de cliënt, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Eerst verantwoordelijke verzorgende EVV
Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de cliënt en zijn/haar mantelzorgers. Je komt te werken in een zorgteam met o.a. verzorgenden IG en verpleegkundigen en samen wordt er gekeken hoe de zorg rond de cliënt het beste georganiseerd kan worden. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega's en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw cliënten nodig hebben, staat in het revalidatieplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per cliënt. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Verpleegkundige
Als verpleegkundige niveau 4 heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en signaleer je veranderingen. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega's bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid ingezet. Welke zorg jouw cliënten nodig hebben, staat in het revalidatieplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per cliënt. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Valt je iets bijzonders op in het gedrag van jouw cliënt? Dan geef je dat door aan je team en/of eerstelijns hulpverleners. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3), EVV of verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken op zowel afdeling 1 als 2;
  • Je kunt snel schakelen, bent bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent organisatorisch sterk onderlegd en hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan kwaliteit van zorg en dienstverleningsproces;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd tot 1 maart 2022 in verband met de verhuizing naar de nieuwbouw in Meppel en met mogelijkheden voor een vaste aanstelling binnen Noorderboog. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35, de functie van EVV is ingedeeld in FWG 40 en de functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Locatie Reggersoord ligt naast het Isala Diaconessenhuis. De locatie bestaat uit vier woonlagen. Op zowel de derde als vierde etage bevinden zich zit-/slaapkamers. Op de eerste en tweede etage zijn 40 plaatsen voor revalidatie zorg. Op de begane grond van Reggersoord is de dagbehandeling en daar vinden de therapieën plaats. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer, leveren kwalitatief hoogstaande zorg en kijken vooral naar wat nog wél kan. Op dit moment wordt er volop gebouwd aan de nieuwbouw voor de GRZ in Meppel. Aan het nieuwe ziekenhuis realiseert Noorderboog een gebouw waar de GRZ zich gaat vestigen.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Desiree Kruithof-Albers, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 57 76 67 23.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 24-09-2021 a.s. via Verzorgende IG/ EVV of verpleegkundige - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457011
Organisatie Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 24-09-2021
Ingangsdatum 10-09-2021
Nummer 71024
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft. 
Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog