VERZORGENDE IG EXTRAMURAAL OMMEN
Saxenburgh

Functieomschrijving

Over de locatie

Saxenburgh Woon-zorglocatie/Wijksteunpunt Oldenhaghen

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van contact met ouderen? Zorg jij voor een lach op het gezicht van onze bewoners en laat ze een ‘thuis’ gevoel geven? Dan zoeken wij jou. Want in onze mooie organisatie is plaats voor een

VERZORGENDE-IG  voor 12 uur per week (33,33%) Extramuraal

Woon-zorglocatie/Wijksteunpunt Oldenhaghen is gelegen in de nabijheid van het centrum van Ommen, aan de rand van de Vecht in de wijk Zeeheldenbuurt. In Oldenhaghen bevinden zich 79 appartementen waar voornamelijk somatische zorg geleverd wordt, op de begane grond en de 1e en 2e verdieping van het gebouw. Op de 3e verdieping wonen cliënten van de Baalderborg Groep.

Daarnaast is er binnen het gebouw een polikliniek van het ziekenhuis. Ook kunnen er dagelijks maaltijden genuttigd worden of kan er deel genomen worden aan verschillende welzijnsactiviteiten in het wijksteunpunt. In de aangrenzende aanleunwoningen wordt extramurale (thuis)zorg geleverd.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg aan onze cliënten/bewoners. Naast de zorg en ondersteuning die je aan de bewoners biedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn voer je, daar waar nodig, verpleeg-/zorgtechnische handelingen uit.

Je signaleert en speelt in op veranderingen in de situatie van de bewoners en draagt vervolgens zorg voor goede dossiervorming.

Jij biedt je talenten aan, aan de bewoner. Je speelt in op de individuele wensen en mogelijkheden en probeert de bewoner zoveel mogelijk zijn eigen regie te laten voeren door het behouden van zijn dagelijkse zelfredzaamheid.

Het is een afwisselende baan waarin je op verschillende tijden werkt.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Daarbij is er een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Bij Saxenburgh krijg je de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven ontwikkelen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Je bent gedreven om de zorg rondom onze cliënten/bewoners optimaal vorm te geven. Je vindt kwaliteit, eigen regie en het bieden van goede zorg belangrijk.

Je herkent je in onze kernwaarden: goed, gastvrij, veilig en zorg dichterbij.

Functie-eisen

  • je bent in bezit van een afgeronde opleiding als Verzorgende-IG
  • je kiest bewust voor de ouderenzorg en hebt affiniteit met ouderen met dementie
  • ervaring in de ouderenzorg is een pre, geen must.

Inschaling

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. Het salaris bedraagt op basis van je ervaring minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 (FWG 35) bruto per maand.

Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Reageer dan voor maandag 5 oktober 2020. 

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Ineke Otten, wijkmanager, 06-11 75 02 25.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.      

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

 

Type Vacature
Intern nummer V.20.056
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Oldenhaghen
Postcode 7731 CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Otten, wijkmanager via 06-11 75 02 25
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum 5 oktober 2020
Reageer voor 05-10-2020
Nummer 54501
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh