Verzorgende IG (flex) - werken onder schooltijden
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

Werken in de zorg én de zorg voor je kinderen combineren. KleinGeluk biedt hiervoor een mogelijkheid in het flexteam: onder schooltijden werken in de zorg, werktijden worden in overleg afgestemd. Wij richten ons op de ouderenzorg in Apeldoorn met thuiszorg, kleinschalig wonen en woonzorg.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van verzorgende IG die houdt van afwisseling. Samen kijken we welke locatie er bij jou past. Je hebt de voordelen van het flexwerken, maar tegelijkertijd geeft het een mooie kans om onze organisatie te leren kennen. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wat ga je doen?

In de functie van verzorgende IG flex ondersteun je de verschillende zorgteams op de locaties en vang je tijdelijke personeelstekorten op. Als verzorgende IG in het flexteam bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de bewoners. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verlenen van (dagelijkse) verzorging/verpleging van de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier.

Functie eisen

 

Inschaling

 

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel en ben je op zoek naar een goede werk- en privébalans, dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Brenda Ketting (medewerker planbureau) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Centraal kantoor
Postcode 7323 AM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 18-11-2022
Reageer voor 21-12-2022
Ingangsdatum 18-11-2022
Nummer 115637

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk