VERZORGENDE IG FLEXPOOL
Saxenburgh

Ben jij een enthousiaste verzorgende IG en op zoek naar ervaring of wil je je ervaring juist breed en flexibel inzetten? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar meerdere VERZORGENDE IG die onze flexpool willen versterken. 

Ben jij die verzorgende IG die zich graag wil ontwikkelen tot een “toekomstbestendige” zorgprofessional? Dan kun je bij ons in de flexpool veel ervaring opdoen op diverse afdelingen binnen de ouderenzorg in Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden.

Mocht je bijna klaar zijn met je opleiding dan word je zeker ook uitgenodigd om te solliciteren. Maar ook als je ervaren bent en graag zelf bepaalt wanneer je wilt werken nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Hoe ziet werken in de flexpool er uit?
Via de flexpool zorgen we voor vervanging van medewerkers, voor korte of middellange duur, op alle ouderenzorg locaties van Saxenburgh. Samen met de collega’s van de locatie waar je gaat werken geef je persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. 

Wat je precies gaat doen, hangt natuurlijk af van de afdeling waar je werkt, maar altijd staat de aandacht en de zorg voor de bewoner staat voorop. 

Saxenburgh is een mooie grote zorgorganisatie. Wij bieden alle zorg, in elke vorm, op elke gewenste locatie. Wij bieden thuiszorg, somatische (appartementen)zorg, revalidatie en (kleinschalige) PG zorg.

De afdelingen op de ouderenzorglocaties maken gebruik van zelfroosteren. Jij geeft jouw beschikbaarheid op en biedt daarnaast op diensten. Op basis daarvan maken wij een rooster voor jou.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vervanging voor de korte termijn. Dit betekent dat wij jou bijvoorbeeld voor de komende dagen ook nog kunnen benaderen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een verzorgende IG diploma of bent bijna gediplomeerd hiervoor.

Jouw inbreng binnen de afdeling wordt op prijs gesteld, zowel gevraagd als ongevraagd. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het vakgebied en je verder te ontwikkelen. En uiteraard ben je flexibel als het gaat om inzetbaarheid in uren en op afdelingen.

Saxenburgh
biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.   

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een deeltijd die bij voorkeur ligt tussen 16 tot 28 uur gemiddeld per week, maar omdat we ruimte hebben voor meerdere vacatures is enige variatie hierin mogelijk
  • Salaris is maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Marjan Stolk of Leanne van Luik te bereiken via (06) 30 32 34 29/  (06) 30 77 32 84 / coordinatorflexpool@sxb.nl. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Type Vacature
Intern nummer V.21.080
Organisatie Saxenburgh
Locatie Flexpool Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marjan Stolk of Leanne van Luik onze coördinatoren van de Flexpool. Zij zijn te bereiken op (06) 30 32 34 29/  (06) 30 77 32 84 of coordinatorflexpool@sxb.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-10-2021
Nummer 70771
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh