VERPLEEGKUNDIGE/VERZORGENDE IG FLEXPOOL
Saxenburgh

Ben jij een enthousiaste verzorgende IG/ verpleegkundige en op zoek naar ervaring of wil je je ervaring juist breed en flexibel inzetten? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar meerdere VERZORGENDEN IG/ VERPLEEGKUNDIGE die onze flexpool willen versterken. 

Ben jij die verzorgende IG die zich graag wil ontwikkelen tot een “toekomstbestendige” zorgprofessional? Dan kun je bij ons in de flexpool veel ervaring opdoen op diverse afdelingen binnen de ouderenzorg in Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden.

Mocht je bijna klaar zijn met je opleiding of ben je al heel erg ervaren en wil je graag zelf bepalen wanneer je wilt werken dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Hoe ziet werken in de flexpool er uit?
Via de flexpool zorgen we voor vervanging van medewerkers, voor korte of middellange duur, op alle ouderenzorg locaties van Saxenburgh. Samen met de collega’s van de locatie waar je gaat werken geef je persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. 

Wat je precies gaat doen, hangt natuurlijk af van de afdeling waar je werkt, maar altijd staat de aandacht en de zorg voor de bewoner staat voorop. 

Saxenburgh is een mooie grote zorgorganisatie. Wij bieden alle zorg, in elke vorm, op elke gewenste locatie. Wij bieden thuiszorg, somatische (appartementen)zorg, revalidatie en (kleinschalige) PG zorg.

De afdelingen op de ouderenzorglocaties maken gebruik van zelfroosteren. Jij geeft jouw beschikbaarheid op en biedt daarnaast op diensten. Op basis daarvan maken wij een rooster voor jou.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vervanging voor de korte termijn. Dit betekent dat wij jou bijvoorbeeld voor de komende dagen ook nog kunnen benaderen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.  

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een verzorgende IG/ verpleegkundige diploma of bent bijna gediplomeerd hiervoor.

Jouw inbreng binnen de afdeling wordt op prijs gesteld, zowel gevraagd als ongevraagd. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het vakgebied en je verder te ontwikkelen. En uiteraard ben je flexibel als het gaat om inzetbaarheid in uren en op afdelingen.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een deeltijd arbeidsovereenkomst van 24 uur gemiddeld per week, maar omdat we ruimte hebben voor meerdere vacatures is enige variatie hierin mogelijk
  • Salaris is minimaal € 2.495,33 en maximaal € 2.995,20 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Nathalie Schonewille, onze coördinator, te bereiken via (0523) 27 63 14 of mail naar [email protected]

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.041
Organisatie Saxenburgh
Locatie Flexpool Ouderenzorg
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nathalie Schonewille te bereiken via (0523) 27 63 14 of mail naar [email protected] 
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 118528
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh