Verzorgende IG |Flexpool voor de avond, nacht of weekend
Atlant

Functieomschrijving

Zelf aan het roer! Bepaal jij graag jouw eigen werktijden en dagen en vind jij de balans tussen werk en privé erg belangrijk? Dan is onze flexpool dé plek voor jou. Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG |Flexpool voor de avond, nacht of weekend

Kom jij ons team versterken
Samen met jou bekijken we op welke dagen, binnen welke diensten en op welke locatie je het liefst zou willen werken en hoe dit passend is binnen de roosters. 

"Geweldig hoe ik mijn werk kan inrichten zoals ik dat wil en wat past bij mijn gezinssituatie. Daarnaast heb ik veel variatie in mijn werk, ik werk met verschillende doelgroepen met steeds weer andere collega's, heerlijk vind ik dat"
Wendy Severijns (verzorgende IG)

Mooie uitdaging
De flexpool geeft jou een eerste kennismaking met Atlant. Ben jij op je best in onverwachte en soms complexe situaties? Dan past werken met de doelgroep Korsakov of Huntington misschien wel bij jou. Of heb je meer aansluiting bij mensen die gerontopsychiatrische zorg nodig hebben? Verder bieden we dagelijks intensieve verpleeghuiszorgen  zijn we gespecialiseerd in dementie en somatiek. Je krijgt alle ruimte om jou te ontwikkelen, in het tempo en de manier die bij jou past. We hebben ruimte voor meerdere verzorgenden IG zoals jij! 
Als verzorgende IG bied je zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog:

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een diploma verzorgende IG (niveau 3) heeft; 
• Goed overzicht kan houden en rust bewaren;
• Een proactieve werkhouding heeft;
• Gewend is om in mogelijkheden te denken;  
• Een goed humeur heeft, leergierig is en graag meedenkt over verdere ontwikkelingen.

Inschaling

Bij Atlant krijg je
• Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis delen;
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 

Bij Atlant zien we verwondering als het startpunt van innovatie en verbetering. Collega’s krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Mike van Koerten werkt op de somatische afdeling, dit geeft hem zoveel voldoening. Hier zie je waarom Mike werkt bij Atlant.

Bijzonderheden

Collega worden van Mike? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen app of bel met onze recruiter, Wendela de Visser 06 2 206 25 08.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 62-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-06-2022
Reageer voor 16-08-2022
Ingangsdatum 16-06-2022
Nummer 111801
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant