Verzorgende IG gerontopsychiatrische zorg
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste verzorgende IG die altijd de beste zorg wil leveren?

Heb jij passie voor de zorg en vind jij het een uitdaging om elke dag weer onze bewoners een plezierige dag te bezorgen? Heb jij daarnaast affiniteit met chronisch psychiatrische problematiek? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wat ga je precies doen?
Voor wie kun jij iets betekenen? Voor bewoners met chronisch psychiatrische problematiek (GP), mogelijk in combinatie met somatische en psychogeriatrische problematiek die langdurige zorg en behandeling nodig hebben. GP richt zich specifiek op de geestelijke gezondheidszorg voor ouderen. In latere levensfasen verandert er voor mensen veel op biologisch, psychologisch en sociaal gebied. GP kijkt specifiek naar de problematiek die komt kijken bij de latere levensfasen. Deze veranderingen staan in wisselwerking met (al) aanwezige psychosociale problematiek.

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met chronisch psychiatrische problematiek, mogelijk in combinatie met somatische en psychogeriatrische problematiek.
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG gerontopsychiatrische zorg is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag.

Noorderboog biedt een combinatie van wonen met zorg en begeleiding binnen locatie Nijenstede aan senioren met chronisch psychiatrische problematiek.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 23-05-2022 a.s. via Verzorgende IG gerontopsychiatrische zorg - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457206
Organisatie Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Peter van der Molen, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 82 18 53 81.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-04-2022
Reageer voor 23-05-2022
Ingangsdatum 01-06-2022
Nummer 110344
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog