Verzorgende IG gesloten geronto psychiatrie
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij afgestudeerd Verzorgende IG of bijna klaar met jouw opleiding?
 • Kan jij jouw uitdaging vinden binnen de gesloten afdeling Geronto Psychiatrie?
 • Beschik jij daadkrachtig en beschik jij over een sterk empathisch vermogen?

Wij komen graag met jou in contact!

Binnen locatie Eugeria zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale collega Verzorgende IG voor onze Gesloten gerontopsychiatrische afdeling. Jij hebt passie voor de zorg en binnen deze afdeling wonen diverse mensen met zowel lichamelijke als (psycho)sociale problematiek. Denk hierbij aan voorbeelden als; depressie, angst- en/of gedragsstoornissen. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag en behoefte. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven. Kortom jij hebt feeling voor deze doelgroep en gedrag!

Jouw team bestaat uit twee Verpleegkundigen, vijf Verzorgenden IG, één Helpende en één stagiaire. Allereerst even iets over het team. Binnen dit team kan je de sfeer typeren als erg gemoedelijk en collegiaal. Daarnaast vinden jouw collega’s humor op de werkvloer erg belangrijk!

Onze afdeling op locatie Eugeria telt 6 cliënten op een groep in de vorm kleinschalig wonen. Als Verzorgende IG kun jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden. Denk hierbij aan: uit bed halen van bewoners, dagstructuur bieden, begeleiden van bewoners en ze naar bed brengen. Daarnaast ben jij oprecht geïnteresseerd en maak jij graag een praatje. Je bent een luisterend oor en jouw aanwezigheid bij de groep wordt écht gewaardeerd. Ook verzorg jij verpleegtechnische handelingen passend bij jouw bevoegd- en bekwaamheden.  

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Verzorgende IG of bijna klaar met jouw opleiding
 • Je bent flexibel inzetbaar voor wat betreft de verschillende diensten en dagen
 • Jij hebt feeling met deze doelgroep en bijpassend gedrag
 • Je weet wat te doen in situaties bij grensoverschrijdend gedrag
 • Jij bent daadkrachtig en beschikt over een sterk empathisch vermogen

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 35 maximaal €2.937,68 bruto o.b.v. 36 uur
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Solliciteer via de link!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Stephanie ten Harkel, tel: 06-16100611
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 110938

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland