Verzorgende IG
GGNet

Functieomschrijving

Maak jij werk van herstel?
GGNet Ouderen zoekt een Verzorgende IG die zorg en psychiatrie weet te combineren.

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG op de Voortgezette Behandelafdeling  Ouderen ben je nieuwsgierig en een teamplayer. Naast het werken op de kliniek, zal in 2020 ook gestart worden met het begeleiden van patiënten in de thuissituatie.
Als Verzorgende IG biedt je zorg en verpleging aam ouderen op basis van het opgestelde verpleegplan.

Daarbij ondersteun je de  eerst verantwoordelijk verpleegkundige in de uitvoering van het verpleegplan voor de aan jullie  toegewezen patiënten.  Je draagt bij aan ontwikkeling o.a. door deelname aan overleggen en commissies en ondersteunt de verpleegkundige in de stagebegeleiding. Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden. Er wordt gewerkt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team.

Hier ga je werken

De Voortgezette Behandelafdeling verhuist in 2020 van het gebouw de Linde aan de Deventerstraat naar het RGC bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. De Voortgezette behandelafdeling biedt behandeling aan ouderen die veelal op latere leeftijd worden geconfronteerd met de problemen als gevolg van hun psychiatrische aandoening. Behandeling vindt plaats in een klinische setting. Daarnaast wordt er ook begeleiding aan patiënten thuis geboden.  Doel van de hulpverlening is voorkomen dat de ziekte en psychosociale problematiek ernstiger worden (stabilisatie) en het verminderen van de daaruit voortvloeiende beperkingen en handicaps.
Het verpleegkundig team bestaat uit 18 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van 20 patiënten

Functie eisen

• Je bent in het bezit van minimaal een diploma verzorgende IG niveau en hebt bij voorkeur werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg of het werken met patiënten met psychiatrische problematiek.
• Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
•  Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
• Tact en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie.

Inschaling

We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 40, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 2.863,-). Met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract van 32 uur . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende  werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bijzonderheden

Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marga Mulder, manager Ouderen, via telefoonnummer 088-9334981of m.mulder@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 202034
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 13-12-2019
Ingangsdatum 13-12-2019
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 50152

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet