Verzorgende IG Graaf Florishof C/D
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien extramurale locatie in de regio Salland. Voor het team van Graaf Florishof C/D in Deventer is Carinova op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Verzorgende IG.

Graaf Florishof C/D is een kleinschalige somatische afdeling waarbij aandacht voor persoonlijke zorg en wensen van de bewoners centraal staan. Naast de nodige zorg ligt het accent op het gewone leven en wonen. De cliënt woont “zo thuis mogelijk” in een huiselijke omgeving. Het is team is op zoek naar een flexibele collega die affiniteit heeft met de betreffende doelgroep.

Als Verzorgende IG begeleidt je bewoners conform het zorgplan. Zo observeer je de bewoners en signaleer je veranderingen in de zorgbehoefte. Je ondersteunt en stimuleert de bewoners ten aanzien van de ADL en bent verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie over de bewoners. Ook zorg je als Verzorgende IG voor juist gebruik van de medicatie middels een medicijnenadministratie.

Carinova werkt met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met jouw collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Ook heeft iedereen binnen het team een rol/taak.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Je hebt een rustige benadering naar de zorgvragers, maar bent ook in staat om hun te stimuleren, motiveren en ondersteunen bij de invulling van hun dagritme
 • Je bent kwaliteitsbewust en daarnaast beschik je over tact, inlevingsvermogen, geduld en doorzettingsvermogen
 • Je bent betrokken bij de ontwikkelingen in de zorg en blijft ook werken aan jouw eigen ontwikkeling
 • Je werkt graag samen met jouw collega’s, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken
 • Je bent inzetbaar voor alle diensten

Carinova biedt jou

 • Als jij dat wilt, kan je direct beginnen
 • Een dienstverband voor 20 uur per week (overleg over uren is mogelijk)
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • De mogelijkheid om samen met Carinova de zorgverlening te blijven verbeteren
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met één van de collega’s uit het team, Gonda Bomhof of Carina Gerritsen, te bereiken op telefoonnummer 0570 - 552115 of 0570-552116.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Tugba Jansen-Cankor, Recruiter, te bereiken op ma, di en do op 06 - 12538991.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze recruitmentafdeling: Carinova Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer
Postcode 7400 AR
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66125
Doorsturen Bekijk PDF