Verzorgende IG
Hanzeheerd

Functieomschrijving

Wie is Hanzeheerd?

Hanzeheerd is een kleine zorgorganisatie bestaande uit Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem. Zij biedt huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging aan ongeveer 140 bewoners. Ook wordt er thuiszorg geboden in de zorgwoningen bij beide locaties. In alle zorg- en dienstverlening die Hanzeheerd verleent, is het uitgangspunt dat  het welzijn en welbevinden van de bewoners/cliënten voorop staat. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, dit met respect voor persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Hanzeheerd is met zorgorganisatie IJsselheem een intensieve samenwerking aangegaan. IJsselheem is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen en heeft expertise in het grootschalig organiseren in combinatie met lokale uitvoering op locaties. Hanzeheerd en IJsselheem hebben samen de opgave om de beste zorg te geven aan kwetsbare ouderen in Hattem en Heerde.

Wat houdt de functie in?

Je coördineert de persoonlijke zorg rondom enkele bewoners en stelt samen met de bewoner en familie een zorgplan op. Je monitort of alle activiteiten (zorg, en welzijn) nog passend zijn binnen de indicatie en vraagt een herindicatie aan als dit niet meer passend is.  Je werkt volledig mee in het rooster van het team dat dag en nacht de verzorging, verpleging en begeleiding biedt aan de bewoners van de afdeling. Hanzeheerd maakt het komende jaar de ontwikkeling naar verpleeghuiszorg door, je bent daar onderdeel van en hebt zeker ook een mooie bijdrage hierin.

Functie eisen

Wat vragen wij jou?

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt. Hierin maak je zelfstandig beslissingen en schakel je op tijd de juiste hulp in. Collega’s kunnen op je rekenen. Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en hebt snel een helder beeld van de zorgvraag. Methodisch en cliëntgericht werken is je tweede natuur. Daarnaast ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en blijft deze ook op de voet volgen. Je hebt de ambitie om samen met je collega's van het team de beste zorg aan de cliënten te verlenen. Je bent in het bezit van minimaal een diploma mbo Verzorgende IG niveau 3. Je bent bevoegd en bekwaam om de handelingen behorend bij je diploma uit te voeren.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Een baan met uitdagingen en de mogelijkheid om je vaardigheden te gebruiken zodat wij in staat zijn goede zorg aan de bewoners en cliënten te blijven bieden Dit in een werkomgeving met ‘korte lijnen’ waardoor snel ingespeeld kan worden op ontwikkelingen.

Het dienstverband is voor maximaal 32 uur. Salariëring vindt plaats conform de CAO-VVT FWG schaal 35. De aanstelling is voor onbepaalde tijd. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast kan je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsproject.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan zeker! Bij voorkeur zien wij jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail tegemoet via  vacatures@hanzeheerd.nl onder vermelding van het vacaturenummer 167.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Fenna Hulsing, teammanager Wonen, Welzijn, Zorg  via tel.nr.: 06-82000293 (Brinkhoven) of met Elles Nijland teammanager Wonen, Welzijn, Zorg via tel.nr.: 06-13208464 (Bongerd)

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)  vereist.

De vacature wordt conform beleid gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet.

Acquisities worden niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 167
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd Brinkhoven en De Bongerd
Postcode 8181DB
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 28-09-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 14-10-2020
Nummer 55387
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd