Verzorgende IG
Hanzeheerd

Wat ga je doen?

Op dit moment zijn wij voor de thuiszorg vanuit de locatie Brinkhoven in Heerde op zoek naar een nieuwe collega. 

Als verzorgende IG extramuraal maak je deel uit van een klein integraal team waarin alle functies zoals verzorgende, helpende en huishoudelijk medewerkers vertegenwoordigd zijn die betrokken zijn bij de zorg voor de cliënten.

Jij helpt de bewoners van jouw team met hun persoonlijke verzorging en verricht verpleegtechnische handelingen. Bij alle activiteiten is jouw doel dat de cliënt de regie blijft houden in zijn eigen leven. Je signaleert veranderingen en schakelt waar nodig andere disciplines in en sta je in nauw contact met familie en mantelzorgers.

Wie ben jij?

Uiteraard heb jij de opleiding Verzorgende IG afgerond.  Daarnaast ben jij een daadkrachtig type dat zich niet snel uit het veld laat slaan. Ook ben je flexibel inzetbaar en kun je werken in zowel ochtend- als avonddiensten.

Wat krijg je van ons?

Een baan met volop uitdagingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional. Door de ons-kent-ons cultuur zijn er korte lijnen waardoor we snel kunnen inspelen op ontwikkelingen. En ook:

  • Een vast contract vanaf je eerste werkdag (aantal uren in overleg)
  • Inschaling conform CAO-VVT FWG 35: €2.068 tot €2.845 bruto per maand (o.b.v. 36u)
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Daarnaast kun je rekenen op een fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een fietsregeling
  • Veel leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

Wie zijn wij?
In de locaties Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem bieden wij aan circa 140 ouderen huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging. Daarnaast bieden wij in de zorgwoningen bij beide locaties zorg aan huis. Uitgangspunt in al onze zorg- en dienstverlening is het welbevinden van onze cliënten.

Organisatie in ontwikkeling
Hanzeheerd is in juni overgegaan op het bieden van Wlz-behandeling (verpleeghuiszorg). Je kunt dus rustig stellen dat we nog midden in deze transitie zitten. 

Hanzeheerd valt sinds 1 juni 2021 onder de Stichting IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met 14 locaties in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zij biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.

We zijn op zoek naar jou!
Wil jij je bijdrage leveren aan een goede en kwalitatieve zorg voor onze bewoners en cliënten? Kies dan voor een baan als Verzorgende IG bij Brinkhoven! 

Type Vacature
Intern nummer 182
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd Brinkhoven
Postcode 8181DB
Stad Heerde
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Broekman
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-08-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 01-10-2021
Nummer 70470
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd