Verzorgende IG
Hanzeheerd

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG coördineer jij de persoonlijke zorg rondom een aantal bewoners. Samen met de bewoner en diens familie stel je een zorgplan op. Je monitort of alle activiteiten (zorg, en welzijn) nog passend zijn binnen de indicatie en vraagt zonodig een herindicatie aan. Je werkt volledig mee in het rooster van het team dat dag en nacht de verzorging, verpleging en begeleiding biedt aan de bewoners van de afdeling.

Hanzeheerd maakt de ontwikkeling naar verpleeghuiszorg door. Voor jou betekent dit een dynamische werkomgeving waarin we veel van elkaar kunnen leren! 

Wie ben jij?

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt. Hierin maak je zelfstandig beslissingen en schakel je op tijd de juiste hulp in. Collega’s kunnen op jou rekenen.
Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en hebt snel een helder beeld van de zorgvraag. Methodisch en cliëntgericht werken is je tweede natuur: je hebt de ambitie om samen met je collega’s van het team de beste zorg aan onze cliënten te verlenen!

Verder: 
- heb je de opleiding Mbo3 Verzorgende IG afgerond
- ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg
- ben je communicatief sterk, daadkrachtig en representatief
- en ben je flexibel inzetbaar op zowel ochtend- als avonddiensten

Voor deze functie is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist.

Wat krijg je van ons?

Een baan met volop uitdagingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional. Door de ons-kent-ons cultuur zijn er korte lijnen waardoor we snel kunnen inspelen op ontwikkelingen. En ook:

  • Een vast contract voor onbepaalde tijd vanaf je eerste werkdag (minimaal 12 en maximaal 20 uur: in overleg met jou)
  • Salaris volgens CAO VVT FWG 35: €2.068 tot €2.845 bruto per maand (o.b.v. 36u)
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Daarnaast kun je rekenen op een fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een fietsregeling
  • Veel leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

We zijn op zoek naar jou!
Wil jij je bijdrage leveren aan een goede en kwalitatieve zorg voor onze bewoners en cliënten? En wil je graag werken in een omgeving die volop in beweging is en waar ruimte is voor eigen inbreng? Kies dan voor een baan als Verzorgende IG bij Brinkhoven!  

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
In de locaties Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem bieden wij aan circa 140 ouderen huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging. Daarnaast bieden wij in de zorgwoningen bij beide locaties zorg aan huis. Uitgangspunt in al onze zorg- en dienstverlening is het welbevinden van onze cliënten.  

Organisatie in ontwikkeling
Hanzeheerd is in juni overgegaan op het bieden van WLZ-behandeling (verpleeghuiszorg). Je kunt dus rustig stellen dat we nog midden in deze transitie zitten. 

Hanzeheerd valt sinds 1 juni 2021 onder de Stichting IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met 14 locaties in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zij biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie van Verzorgende IG bij Brinkhoven in Heerde kun je contact opnemen met Fenna Hulsing (teammanager) via 06 - 8200 0293.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Leonie Broekman (recruiter bij Hanzeheerd) via 06-1929 7055. 

Type Vacature
Intern nummer 192
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd Brinkhoven
Postcode 8181DB
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Broekman
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-08-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 01-10-2021
Nummer 70475
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd