Verzorgende IG
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste en samenwerkingsgerichte verzorgende IG die wij zoeken?

Locatie Het Anker is op zoek naar twee nieuwe collega's!

Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG te versterken!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

We zoeken twee collega’s voor deze functie, namelijk een collega die alle voorkomende diensten gaat draaien en een collega die vooral de avonddiensten gaat draaien. Geef vooral je voorkeur aan in de sollicitatie.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Het Anker is een woonzorgcentrum waar mensen met een WLZ-indicatie wonen. Het Anker is vlakbij het station van Meppel gevestigd, en heeft in totaal 22 appartementen. Op zowel de tweede etage het Vooronder als de derde etage de Roef zijn elf appartementen gevestigd. Er wordt daarnaast ongeplande zorg gegeven aan de aanleunwoningen de Oeverlanden, behorend bij Het Anker. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer. Er is een nauwe samenwerking met de thuiszorg van Noorderboog. Naast kwalitatief hoogstaande zorg is er vooral aandacht voor wonen en welzijn van bewoners en cliënten.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw gegevens naar ons toe vóór 27-01-2022 a.s. via Verzorgende IG - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457110
Organisatie Noorderboog
Locatie het Anker
Postcode 7944 BB
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Saskia Telkamp-Leliveld, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 48 20 59.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 27-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 107166
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Het Anker ligt vlakbij het station van Meppel en het fraaie Wilhelminapark. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer en kwalitatief hoogstaande zorg. Er is er veel aandacht voor het welzijn van de bewoners.

Meer over Noorderboog