Verzorgende IG Hof van Blom - Hattem
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij begrijpen dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. 

Zoek jij een plek waar je gezien wordt en jezelf kunt zijn? Ga dan voor de functie van verzorgende IG bij Driezorg!

Werken als verzorgende IG locatie Hattem
Je rijdt niet door heel Zwolle en omgeving om cliënten te voorzien van de juiste zorg. Nee, jij gaat naar aanleunwoningen in Hattem. Dat scheelt je een hoop reistijd! Naast de reguliere werkzaamheden van een verzorgende IG ga je ook aan de slag om VPT en MPT vorm te geven in de organisatie. Je helpt cliënten om zo veel mogelijk zelf te doen. Lukt dat niet meer, dan zijn wij er om te ondersteunen. Lukt het later weer wel? Dan schalen we de zorg weer af. Je zet daarnaast innovatieve middelen in of helpt met de ontwikkeling hierbij. Denk aan beeldbellen, steunkous pistolen of andere handige middelen. Heb je een top idee om de zorg persoonlijker, slimmer of efficiënter te maken? We waarderen het enorm als je dit met ons deelt. En wie weet kun je het zelf opstarten?
Kortom werken als verzorgende IG bij Driezorg is erg afwisselend.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt een diploma als verzorgende IG. Ervaring is mooi meegenomen, maar heb je die niet dan brengen we jou met plezier de kneepjes van het vak bij. We vinden het belangrijker dat je ondernemend bent, mogelijkheden ziet om zaken te verbeteren en goede voelsprieten hebt. Jij voelt aan wat cliënten nodig hebben. En je hebt hebt een enthousiaste drive om in deze functie aan de slag te gaan.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 35 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een contract voor 24 uur per week. Heb je een andere voorkeur? Laat het weten!
  • een contract voor onbepaalde tijd. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod
  • bij aanname word je automatisch ingeschreven in het Kwaliteitsregister (V&VN). Dit wordt door Driezorg betaald.

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens snel contact met je op. We raden je aan om eerst mee te lopen, zodat je de sfeer kan proeven en kennis kan maken. Een klik met je collega’s is ontzettend belangrijk.

Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen? Laat het dan weten aan Vera Dijns, recruiter, via 0650168027 of via [email protected] 

Voldoe je (bijna) aan de eisen? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!

Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie Hof van Blom
Postcode 8051JT
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-06-2022
Reageer voor 12-07-2022
Ingangsdatum 07-06-2022
Nummer 111486
Doorsturen Bekijk PDF