Verzorgende IG
Welstee

Functieomschrijving

Zet jij altijd een stap extra en zie jij het als een uitdaging om te werken binnen een particuliere, kleinschalige zorgvilla waar je zorg op maat kunt bieden? Ben jij daarnaast de verzorgende IG die in de toekomst de opleiding tot verpleegkundige wil volgen of al gediplomeerd verpleegkundige? Dan zijn wij bij Welstee op zoek naar jou.

Jouw functie

Je wilt samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt en ziet het als een uitdaging te werken in een team wat zich bij voortduring professioneel aan het ontwikkelen is. Als collega ben je flexibel inzetbaar in dag- en avonddiensten. Je bent sociaal vaardig en servicegericht. Geen enkele dag is hetzelfde. Dit vraagt om veel flexibiliteit in handelen.

Over ons

Huize den Oostenborgh is één van de twee zorgvilla’s van Welstee en wij bieden een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar bewoners zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd voelen. We bieden een mooie werksfeer en een hoog zorg- en serviceniveau wat daar naadloos op aansluit. Bij ons staat het welbevinden van een ieder centraal. Werken bij Welstee is meer dan alleen zorgen.

Wij bieden je

  • een mooie functie bij Huize den Oostenborgh in Ootmarsum met ruimte voor eigen initiatief;
  • een dienstverband van 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar);
  • werken in blokken en volgens een vast dienstrooster;
  • een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel

  • minimaal een mbo-diploma niveau 3 of vergelijkbaar;
  • affiniteit met dementerende ouderen.

Solliciteren?

Krijg je na het lezen van deze vacature al zin om met ons kennis te maken en/of een dag mee te lopen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en cv en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2022
Ingangsdatum 12-01-2022
Reageer voor 12-02-2022
Nummer 107100
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures