Verzorgende IG Huize Salland
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien woonzorglocaties in de regio Salland. Eén van deze locaties is Huize Salland in Deventer. Huize Salland is een dynamische locatie met ca. 70 appartementen. Er wordt zorg geboden aan bewoners met somatische en psychogeriatrische ziektebeelden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot tijdelijke opname in de vorm van eerstelijnsverblijf of overbruggingszorg. Voor Huize Salland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega Verzorgende IG!

Als team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die wordt geleverd aan bewoners met steeds complexere zorgvragen. Samen met de cliënt bepaal je hoe de zorgvragen ingevuld worden. Hierin is creativiteit vereist, denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. In samenwerking met de dagbesteding en ondersteunende diensten streven we naar een optimale woonomgeving voor onze cliënten, waarbij persoonsgerichte zorg ons uitgangspunt is.

Kwaliteit kan altijd beter, daarom houden we elkaar scherp, geven feedback en hebben aandacht voor elkaars mening. Word je hier blij en enthousiast van, solliciteer dan via de website!

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je bent flexibel en inzetbaar voor alle diensten
  • Je bent leergierig en digitaal vaardig
  • Je bent open en eerlijk

Carinova biedt jou

-  Je kunt per direct beginnen!

-  Een dienstverband voor onbepaalde tijd

-  24 uur (in overleg andere uren bespreekbaar)

-  Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)

-   Een team in ontwikkeling met enthousiaste, flexibele collega’s dat werkt vanuit hun hart (voor de zorg)

-  Een organisatie waarbinnen jouw bijdrage aan het verbeteren van de zorgverlening welkom is

-  Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Wij doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Gitta Keijzer, locatiemanager,  te bereiken op telefoonnummer 06-30192799.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer
Postcode 7400 AR
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 26-04-2021
Nummer 67312
Doorsturen Bekijk PDF