Verzorgende IG Huize Salland
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien woonzorglocaties in de regio Salland. Eén van deze locaties is Huize Salland in Deventer. Huize Salland is een dynamische locatie met ca. 70 appartementen. Er wordt zorg geboden aan bewoners met somatische en psychogeriatrische ziektebeelden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot tijdelijke opname in de vorm van eerstelijnsverblijf of overbruggingszorg.

Als team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die wordt geleverd aan bewoners met steeds complexere zorgvragen. Samen met de cliënt bepaal je hoe de zorgvragen ingevuld worden. Hierin is creativiteit vereist, denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. In samenwerking met de dagbesteding en ondersteunende diensten streven we naar een optimale woonomgeving voor onze cliënten, waarbij persoonsgerichte zorg ons uitgangspunt is.

Kwaliteit kan altijd beter, daarom houden we elkaar scherp, geven feedback en hebben aandacht voor elkaars mening. Word je hier blij en enthousiast van, solliciteer dan via de website!

Carinova biedt jou:

- Je bent direct welkom in het team
- 24-28 uur per week
- Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
- Een dienstverband voor onbepaalde tijd
- Een organisatie met een actieve personeelsvereniging
- Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Wat neem jij mee?

- Je hebt een diploma Verzorgende IG
- Je bent een echte teamspeler
- Je bent flexibel en inzetbaar voor alle diensten
- Je bent leergierig en digitaal vaardig
- Je bent open en eerlijk

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega's en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Anne-Marie Wibbelink: 06-82655252.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woonzorglocatie Huize Salland
Postcode 7429 AL
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55020
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova