Verzorgende-IG (Huize Scherpenzeel, Goor)
Zorghuis Twente

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze locatie in Goor een verzorgende-IG.

Als verzorgende-IG verleen je zorg aan onze bewoners met veelal een psychogeriatrische aandoening. Je volgt daarbij het zorgplan en stelt dit waar nodig bij, in overleg met bewoner, mantelzorger en betrokken disciplines. Je biedt onze bewoners een passende dagstructuur en begeleidt hen tijdens activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat je de bewoners écht leert kennen om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, gastvrouwen en leerlingen/stagiaires. Ook hebben we vrijwilligers die bewoners begeleiden tijdens activiteiten.

Afhankelijk van je talenten en interesses kun je specifieke taken oppakken, hierbij kun je denken aan aandachtsgebieden zoals wondzorg, welzijn, ergonomisch werken, etc. Ook werkbegeleiding van leerlingen/stagiaires en het als EAV'er ("eerst aanspreekbare verzorgende") coördineren van de zorg voor enkele bewoners horen bij de taken van de verzorgende-IG.

Functie eisen

- Je beschikt over het diploma verzorgende-IG (of gelijkwaardig)
- Je hebt affiniteit met onze doelgroep, vnl. kwetsbare ouderen met dementie
- Je hebt inlevingsvermogen, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen
- Je bent een samenwerker maar kunt ook goed zelfstandig werken en beslissingen nemen
- Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uren in overleg. 

Inschaling conform CAO (FWG35), afhankelijk van ervaring en opleiding.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Lemmink (Zorgmanager), 06-54955243

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan ongeveer 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Type Vacature
Intern nummer 2021-5
Organisatie Zorghuis Twente
Locatie Huize Scherpenzeel, Goor
Postcode 7471JE
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nicole Lemmink (Zorgmanager), 06-54955243
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-03-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 57928
Doorsturen Bekijk PDF

Zorghuis Twente

Zorghuis Twente is een gemoedelijk zorghuis voor ouderen met geheugenproblemen. Zij kunnen bij ons terecht voor wonen, dagopvang en tijdelijk verblijf. Zorghuis Twente heeft 3 mooie locaties: de Huiskamer in Denekamp, Scholtenhagen in Haaksbergen en Huize Scherpenzeel in Goor. Hier creëren wij een thuis voor onze cliënten/bewoners waar; warmte, vertrouwen, respect en zorgzaamheid de sleutelwoorden zijn. Naast kwalitatieve goede 24-uurszorg vinden we het vooral belangrijk dat we nog zoveel mogelijk geluksmomenten aan het leven toe kunnen voegen. Dit doen we door lekker naar buiten te gaan om te wandelen, muziek te luisteren, te zingen, te knutselen en te tuinieren. Ook het gezamenlijk bereiden van vers gekookte maaltijden behoort tot onze dagelijkse routine. Kleinschalig, veel aandacht voor elkaar, een holistische visie en dit in een gezellige omgeving die voelt zoals thuis. Daar geloven wij in!

Meer over Zorghuis Twente