Verzorgende IG
IJsselheem

Functieomschrijving

Wil je een bijdrage leveren aan een goede en kwalitatieve zorg voor onze bewoners en cliënten? En wil je graag werken in een omgeving die volop in beweging is en waar ruimte is voor eigen inbreng? Kies dan voor een baan als Verzorgende IG in De Bongerd! 

Als Verzorgende IG coördineer je de persoonlijke zorg rondom de bewoners en stelt samen met de bewoner en familie een zorgplan op. Je monitort of alle activiteiten (zorg én welzijn) nog passend zijn binnen de indicatie en vraagt een herindicatie aan als dit niet meer passend is. Je werkt volledig mee in het rooster van het team dat dag en nacht de verzorging, verpleging en begeleiding biedt aan de bewoners van de afdeling. Met een betrokken mindset en een luisterend oor ben jij succesvol in de zorg en ben jij een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. De Bongerd maakt namelijk sinds kort de ontwikkeling naar verpleeghuiszorg door, de fusie is nog in volle gang en jouw visie en expertise kunnen een mooie bijdrage leveren voor onze ouderengeneratie.

Functie eisen

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt. Hierin maak je zelfstandig beslissingen en schakel je op tijd de juiste hulp in. Collega’s kunnen op jou rekenen maar jij kunt natuurlijk op hen rekenen! Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en hebt snel een helder beeld van de zorgvraag. Methodisch en cliëntgericht werken is je tweede natuur: je hebt de ambitie om samen met je collega’s van het team de beste zorg aan onze cliënten te verlenen! Bovendien beschik je over:

 • de opleiding mbo 3 Verzorgende IG (afgerond);
 • ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg;
 • ben je communicatief sterk, daadkrachtig en representatief;
 • en ben je flexibel inzetbaar op zowel ochtend- als avonddiensten waarbij je ook flexibiliteit van onze kant kan verwachten.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

 • een contract voor onbepaalde tijd vanaf je eerste werkdag (minimaal 24 en maximaal 32 uur, in overleg met jou)
 • salaris volgens CAO VVT FWG 35: € 2.199,49 tot € 3.025,81 (o.b.v. 36u)
 • mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • een goed pensioen via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • daarnaast kun je rekenen op een fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een werkkostenregeling
 • veel leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging
 • een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie van Verzorgende IG kun je contact opnemen met Margreet van Wieren via 06-20 93 58 50. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jacqueline Sanders van Werving & Selectie via 06-23 72 07 96.

Waar ga je werken?
Onze locatie De Bongerd staat bekend om sterke en intensieve samenwerking binnen 3 diverse teams. Collegialiteit staat hoog in de prioriteiten lijst en maakt dat dit ook het onderscheidende vermogen is van de locatie. Binnen de locatie De Bongerd houdt jij je bezig met dynamische werkzaamheden op het gebied van dementie en somatiek. Door de vele ziektebeelden binnen deze woongroep worden jouw kennis en vaardigheden uitgebreid en word je dagelijks getriggerd om nieuwe aspecten te ontdekken. De Bongerd is onderdeel van de IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met locaties in regio's Kampen, Zwolle en Zwartewaterland, Hattem en Heerde. Ijsselheem biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Type Vacature
Intern nummer 1035
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem, de Bongerd in Hattem
Postcode 8051 VL
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120063
Doorsturen Bekijk PDF

IJsselheem

IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit 16 locaties in de regio Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Meer over IJsselheem