Verzorgende IG in de wijk, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •     Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je naar cliënten gaat? 
 •       Zoek je afwisseling en ligt jouw hart in de zorg voor ouderen? 
 •       Ben je zelfstandig en maak je graag het verschil? 

Lees snel verder, want dit kan een mooie uitdaging voor jou zijn! 

Ons wijkteam in Delden, centrum & buitengebied, kenmerkt zich in persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en het opleiden van leerlingen. Er zijn verschillende aandachtpunten die aangestipt kunnen worden en waar je je in kan verdiepen. Doen waar jij goed in bent en je hart naar uit gaat, is bij ons heel belangrijk. 

Er wordt gevraagd naar veel zelfstandigheid in dit ontzettend fijne team. Er is altijd een wijkverpleegkundige aanwezig voor overleg. We leveren zorg aan huis, dit maakt het dus veel persoonlijker. Hierbij is er sprake van verschillende soorten zorgvragen, zowel kleine als grote zorgvragen. Evenals tijdelijke zorgvragen (ziekenhuis-nazorg). Als wijkverzorgende ga je de cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. 

De cliëntroutes zijn veelal in verschillende diensten. Deze zijn in te plannen tussen 07:00 uur en 23:00 uur van maandag tot en met zondag. De dagdiensten beginnen rond 7 uur, waarbij de meeste rond 11.30 zijn afgerond. Een middagdienst loopt meestal tot 14:00 uur door. Avonddiensten zijn vaak ongeveer vanaf 16:00 uur tot 23:00 uur. Lange diensten behoren tot de mogelijkheid. De werktijden en diensten zijn afhankelijk van het cliënt aanbod. Wat past bij jou? Daar gaan we graag met je over in gesprek! 

Met een gevarieerd en stabiel team en overzichtelijke diensten is het een fijne plek om te werken. We maken veelal gebruik van basisroosters, waarin jouw voorkeur echt meegenomen gaat worden. Ter voorbeeld, zijn er 2 vaste vrije dagdelen in te plannen en waar je recht op hebt.Het zou prettig zijn als je in het bezit van een auto en rijbewijs . Er is een auto aanwezig in het team, die ook  eventueel gebruikt kan worden.

Je komt te werken gemixt team qua bevoegdheden: 2 wijkverpleegkundige, 4 MBO verpleegkundige en Verzorgende IG. Zo hebben wij een ook mooie mix qua kennis en kunde, en zowel man als vrouw & jong en oud! Wij voegen jou hier graag aan toe! 

Wie ben jij?

 •  Jij hebt een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 of hoger 
 •  Jij kunt zelfstandig werken
 •  Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 •  Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons:

 •       Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 •       Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past! 
 •       Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 •       Beloning volgens CAO VVT FWG 35 Maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur 
 •       Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn,we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!? 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, wijkverpleging
Postcode 7491NR
Stad Delden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109744

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland