Verzorgende IG in de wijk, Hengelo Bloemenbuurt - Weidedorp
Carintreggeland

Functieomschrijving

  • Heb jij graag een wisselende werkomgeving?
  • Vind je het prettig om in een klein team te werken?
  • En bezorg jij graag een lach op het gezicht van je cliënten?

  Dan ben jij de fijne collega waar wij naar op zoek zijn.

  Als verzorgende IG in de wijk ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan de cliënten in de bloemenbuurt. Dit is een fantastische wijk waar cliënten wonen van luxe appartementen tot aan volksbuurtjes. Ons kantoor is gevestigd in het Hiebendaal en van daaruit kun je alles op fiets doen als je dat wilt. We kunnen voor jou een elektrische fiets regelen, en vaak staat de auto ook voor je paraat. We bieden een mooie uitdaging omdat we best wat cliënten hebben met wat complexere zorg. Hierdoor blijf je scherp als zorgprofessional en doe je meer dan alleen de ‘alledaagse werkzaamheden’. 

  Je komt te werken in een divers team van 9 zorgprofessionals, met daarin 6 verzorgenden en 3 verpleegkundigen. Het is een team met collega’s vol levenservaring. Collega’s die zich net als jij verantwoordelijk voelen voor de zorg van de cliënt en het best mogelijke wil bereiken. Als collega’s onder elkaar ben je professioneel, maar ook gezellig en kun je ook lachen met elkaar! Doordat ons team relatief klein is, zijn de lijntjes kort. We hebben veel voor elkaar over, we zijn flexibel en vallen voor elkaar in wanneer dit nodig is.

  We kennen onze cliënten goed, en de cliënten kennen ons goed.
  We hebben een lief en leed pot, en wanneer deze pot weer aangevuld is kunnen we niet wachten om met elkaar het terras op te gaan of samen een hapje te eten. De sfeer in ons team is zeer goed te noemen!

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • Je bent trotse bezitter van jouw diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3)
 • Je bent bereid om zowel in de avonden als de weekenden te werken
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hart voor de wijk zorg!
 •  

Je vindt bij ons

  • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
  • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
  • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21  per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 
  • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

  Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
  Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

  Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

  Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
  Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   
    

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marjolein Morssink tel: 06-883677441
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109754

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland