Verzorgende IG in de wijk (BBL mogelijk), Oldenzaal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Houd jij ervan om mensen de juiste zorg te bieden?
 • Ben je bekend in Oldenzaal en vind je het ook leuk om ‘de boer op’ te gaan?
 • Bezorg je graag een lach bij jouw cliënten?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Voor dit gezellige en grote team in Oldenzaal zoeken wij een nieuwe collega. Een collega die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en die het leuk vindt om op de boerderij te komen. We bieden jou een functie van 20 tot 24 uur aan, alles is in overleg mogelijk. Ons team telt maar liefst 18 collega’s: we zoeken elkaar veel op en de sfeer is ontzettend goed. Graag drinken we op kantoor een kopje koffie met elkaar. We kunnen samenwerken en op elkaar rekenen. Ook is ons team gevarieerd van jong tot oud. Een goed geoliede machine!

Wil jij graag gebroken diensten i.v.m. jouw thuissituatie of liever lange diensten? Met onze planner is alles bespreekbaar, we proberen zoveel mogelijk aan iedereens wensen te voldoen.

Als wijkverzorgende ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 (IG) of volgt een opleiding en zoekt een BBL plek 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met welzijn  
 • Je beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar
 • Je bent digitaal vaardig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 

Je vindt bij ons:

 • Een team met gedreven collega’s en een vast contract voor jou (wanneer je al gediplomeerd bent)
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur als verzorgende niveau 3

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72778

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland