VERZORGENDE IG (IN DE WIJK)
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Oprechte aandacht geven door even een hand op de schouder te leggen. Of tijdens het aankleden de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als korsakov, jong volwassenen met dementie en geronto psychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor ons wijkteam Stokhorst zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van verzorgende IG (in de wijk).

In een dienstverband van 24 uren gemiddeld per week voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met mogelijkheden voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG binnen het PG Thuiszorgteam, bezoek je cliënten die thuis wonen met een vorm van dementie of een vermoeden hiervan. Samen met jou willen wij ervoor zorgen dat onze cliënten zich prettig voelen binnen hun eigen mogelijkheden. Je werkzaamheden bestaan uit ondersteuning, begeleiding en verzorging van de cliënt volgens een opgesteld zorgleefplan. Daarnaast verricht je diverse verpleegtechnische handelingen die passen bij je deskundigheid. Om de deskundigheid op peil te houden volg je bij- en nascholingen ten behoeve van dementie. Binnen de Thuiszorg werken we met wijkgerichte teams. Graag nemen we jouw ervaring hierin mee.

      

 

      

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met PG problematiek.
 • Je hebt bij voorkeur recente vraag gestuurde werkervaring.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met cliënten, familie en behandelaars.
 • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je kunt goed werken in teamverband, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn.
 • Je beschikt over humor.
 • Je werkt zelfstandig.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je hebt, bij voorkeur, het rijbewijs B.
 • Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

 

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG, functiegroep 35 (minimaal € 1.838,58 – maximaal € 2.668,93).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein.

Type Vacature
Intern nummer 2019-04
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Dineke van der Wal, manager Thuiszorg, via telefoonnummer: 053-4826688.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-01-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2019
Nummer 42948
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein