Verzorgende IG in de wijk
TSN Thuiszorg

Over deze leuke baan

“Het zelfstandige karakter maakt het werken in de wijk erg uitdagend; het bezoeken van mijn cliënten verloopt elke dag weer anders.”

Is het werken met ouderen jou op het lijf geschreven? Zoek jij een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, volop contact met cliënten én een fijn team om zo nodig op terug te vallen?
Als Verzorgende IG in de wijk bij TSN Thuiszorg heb jij een uitdagende en afwisselende functie. We werken met moderne domotica en bieden we jou daarnaast veel scholingen aan, onder andere via ons eigen ontwikkelplatform TSN Leert.

Wordt dit jouw nieuwe baan? 

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG in de wijkverpleging bij TSN krijg je te maken met afwisselende zorgbehoeften. Geen dag is hetzelfde en het écht in contact zijn met ouderen geeft jou hier veel voldoening.
Bij TSN krijg je de ruimte om zelfstandig te handelen in de situaties die je tegenkomt; je hebt dan ook oog voor de mens achter de zorgvraag. Toch kun je altijd terugvallen op jouw team, bijvoorbeeld door te overleggen met een ervaren collega of arts.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start jouw route vanuit huis. Je stelt de cliënten op hun gemak en stimuleert de zelfredzaamheid tijdens het verrichten van jouw zorgtaken en verpleegtechnische handelingen. Ook behoort het medicatie delen tot jouw werkzaamheden, net als het signaleren en rapporteren. Voldaan rijd je na jouw laatste bezoek weer naar huis; van betekenis zijn voor een ander geeft een goed gevoel!

Waren er bijzonderheden? Dan rijd je na jouw dienst langs het wijkkantoor om het te bespreken met de regisserend wijkverpleegkundige. Daarnaast kom je elke zes weken met het hele team samen voor een groot overleg; voorafgaand daaraan gaan jullie eerst gezellig lunchen om bij te praten. Zo ken je jouw collega’s en is het fijn samenwerken! 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die zich goed kan verplaatsen in een ander; men kan bij jou terecht. Daarmee ben jij een gezellige collega en (nog belangrijker) heb je oprechte aandacht voor de cliënten. Uiteraard zijn er nóg een paar vinkjes te zetten:

- Je hebt het Mbo3-diploma Verzorgende IG
- Je bent empathisch; je kunt je goed in een ander verplaatsen
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig
- Je kunt je onze digitale manier van werken vlot eigen maken
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Een baan waar je blij van wordt! Bij TSN vinden we jouw inbreng en ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt hier de ruimte om samen met jouw team de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd door een supportorganisatie zodat jij je kunt richten op de cliënt. Bovendien zijn jouw roosterwensen ons uitgangspunt. Daarnaast bieden we jou:

- Een salaris ingeschaald in cao VVT FWG 40: €2.422 - €3.159 bruto per maand (o.b.v. fulltime)
- Een jaarcontract voor 24-28 uren per week
- De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team
- 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering
- Genoeg vakantiedagen voor wat tijd voor jezelf
- Een werktelefoon en -tablet
- Een prima pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
- De mogelijkheden voor een aanvullende rol in het team
- Een fijne organisatie waarin jij kunt doorgroeien en jezelf ontwikkelen

Wordt dit jouw baan?

Wordt dit jouw baan?
Klik hieronder om meteen te reageren op deze leuke vacature. We leren je graag kennen!
Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer info? Bel dan gerust met onze collega's Susanne, Joanneke of Manon via 050-5241131.
Een mail sturen naar TSN Recruitment kan ook. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze mooie zorgorganisatie!

Over TSN
Als organisatie is TSN dynamisch en innovatief; net even anders dan alle andere zorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen. Werken bij TSN Verzorging & Verpleging betekent samenwerken in een fijn team van zorgprofessionals.

TSN stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers, zowel via het eigen platform TSN Leert als door een volledige opleiding aan te bieden. Voor jou betekent dat dan ook een baan vol uitdaging én ontwikkeling!

Type Vacature
Intern nummer 1801
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Apeldoorn
Postcode 7314 KR
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Team Recruitment
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-11-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 04-12-2022
Nummer 115234
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg