Verzorgende IG in een van de wijken in Oldenzaal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Heb jij ervaring met het werken in de wijkzorg?
 • Ben je flexibel en sta je te trappelen om onze cliënten de juiste zorg te bieden?

In Oldenzaal hebben we veel mogelijkheden waar jij aan de slag kan!

In de prachtige stad Oldenzaal hebben we veel verschillende wijkteams. Zo hebben we de teams Oldenzaal Centrum, Oldenzaal Thij en Essen, Oldenzaal Zuid de Lutte en Oldenzaal Haerbroek. Zo zou je zeggen dat er voor iedereen wel wat is wat past en aansluit. We gaan hierover graag met jou in gesprek om te kijken waar jij een fijne werkplek kunt krijgen.
In het team van Oldenzaal Zuid de Lutte werk je in het prachtige buitengebied. Maar in het team Oldenzaal Centrum kun je de routes veelal op de fiets afleggen. Ook heerlijk toch? 

Het werken in de wijk is elke dag anders, maar altijd leuk! We hebben door heel Oldenzaal heel divers cliëntenbestand, met erg veel diversiteit in de zorgvragen. Wij stellen de eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënt centraal. We proberen met onze teams te kijken naar wat nog wél lukt en hebben niet de focus op de zaken die niet meer gaan. We kijken naar de cliënt, het mantelzorgnetwerk en gaan in gesprek met elkaar. Zo sluiten we aan bij de behoeftes van onze cliënten. Binnen onze teams proberen we casussen in de praktijk te bespreken zodat we eenheid in handelen krijgen. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedere collega in ons team op een prettige manier zijn of haar werk kan doen.

Wij als zorgprofessionals van Carintreggeland zorgen ervoor dat we een luisterend oor bieden maar uiteraard ook de allerbeste zorg. We hebben chronische zorgvragers maar ook steeds meer korte zorgvragen waar we tijdelijk intensieve zorg bieden. Er komen geregeld verpleegtechnische handelingen aan de orde en er wordt veel samengewerkt met diverse disciplines.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Je bent +/- 24 uur per week beschikbaar (overige uren zijn ook bespreekbaar)
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van één van onze teams
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Een trotse diploma bezitter (verzorgende IG) 

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, die klaar ligt om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €  2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113859

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland