Verzorgende IG in Epe
Viattence

Functieomschrijving

Voor onze appartementen op locatie De Klaarbeek in Epe zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die voor een waardevolle dag en het welzijn van bewoners gaan. De mens zien, dat is wat wij doen en wat wij willen doen. Niet de aandoening zien, niet teveel in systemen en processen denken en dat voorop stellen, maar De Mens Zien, nieuwsgierig zijn naar de bewoner en naar zijn/haar wensen en dat altijd voorop stellen. Eerst de wensen, dan kijken hoe we dat met elkaar kunnen regelen. 

De Klaarbeek beschikt over 45 appartementen die worden bewoond door mensen die thuiszorg krijgen of een een Wlz (wet langdurige zorg) indicatie hebben.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Je bent enthousiast, warm en bekwaam en bevoegd als Verzorgende IG niveau 3.
  • Je wilt graag iets betekenen voor bewoners en gaat echt voor hun welzijn.
  • Je kunt zelfstandig werken, hebt overzicht, bent stressbestendig, communiceert goed met bewoners, collega's, vrijwilligers en verwanten/betrokkenen.
  • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten (aantal uren in overleg).

Inschaling

Wij bieden:

  • Werk in een zelfstandig team met helpenden, woonassistenten en gastvrouwen / gastheren.
  • Mooi en afwisselend werk en voldoening van je werkdag.
  • Werken vanuit de bedoeling van zorg en veel aandacht voor het welzijn van bewoners.
  • Onderdeel zijn van een informele, resultaatgerichte en mensgerichte organisatie die voorop loopt met haar visie op zorg.
  • Een dienstverband voor een jaar met intentie tot verlenging als het wederzijds goed bevalt.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (FWG 35).

Bijzonderheden

Heb je interesse?
Wij zijn benieuwd naar je CV en motivatie! Solliciteren kan via onze website www.viattence.nl/vacatures. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Christineke de With, Teamleider Epe, tel. 06-38294792. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carolien Kamphof, Recruiter, tel. 06-18407833.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, locatie De Klaarbeek in Epe
Postcode 8162WP
Stad Epe
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-04-2019
Reageer voor 30-04-2019
Ingangsdatum 12-04-2019
Nummer 45122
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence