Verzorgende IG intramuraal Tolzicht
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Op locatie intramuraal Tolzicht hebben wij ruimte voor Verzorgende B en EVV-ers. Jouw belangrijkste taken als verzorgende IG zijn het verplegen, verzorgen en begeleiden van bewoners op basis van de afspraken in het zorg-leefplan. Samen met de bewoner en zijn of haar naasten draag je er zorg voor dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk kan leven op de manier die het best bij hem of haar past.

Als EVV-er draag je de verantwoordelijkheid over de totale zorg rondom de bewoners. Je coördineert de zorg. Je stemt hierbij af met alle betrokkenen: de bewoner, de mantelzorgers, huisarts, fysiotherapeut, etc.

Als Verzorgende IG heb je binnen Riwis de kans om te werken als eerst verantwoordelijke. Je krijgt de mogelijkheid om op kosten van Riwis een EVV/GVP opleiding te volgen. Hierdoor wordt je werk nog veelzijdiger.

Wij geloven in persoonsgerichte, aandachtige zorg, waarin we willen aansluiten bij iedere bewoner. Bij ons doe je er als mens toe! Dat geldt overigens ook voor jou als medewerker: iedere medewerker op de goede plek en lekker in zijn vel!

De locatie

Binnen de 2 kleinschalige afdelingen intramuraal Tolzicht wonen zorgvragers die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg op lichamelijk en verstandelijk gebied. Je kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen en aankleden, ondersteuning op het gebied van mobiliteit, maar tevens ook de ondersteuning wanneer er dementiële of somatische klachten optreden.

De afdeling bestaat uit twee etages. Elke afdeling heeft een kleinschalige huiskamer met een groot balkon. In de huiskamers worden maaltijden gekookt en gegeten, maar is er vooral ruimte voor verschillende activiteiten zoals het lezen van de krant, het spelen van een spelletje, een gezellig praatje, muziek maken en luisteren of om een kop koffie te drinken.

Het team

Je komt te werken in een bevlogen en enthousiast team, waarbij kleinschalige zorg en aandacht voor de cliënt bovenaan staan. Er is de mogelijkheid om zelfstandig, in de keuken, samen met de cliënten te koken. We ondernemen veel leuke activiteiten met de cliënten, zoals deelname aan de Avondvierdaagse Tolzicht - Riwis Zorg & Welzijn

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

 • Ben je betrokken en geloof jij in je eigen kunnen?
 • Vind jij het leuk om in kleine teams te werken?
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?
 • Ben je communicatief vaardig en beschik jij over een goed inlevingsvermogen?
 • Ben jij ook een echte teamplayer? Want samen maken wij het verschil!

Leuk om te weten

Tolzicht is op een heel mooie bosrijke locatie gesitueerd en wordt momenteel verbouwd! Het hele gebouw krijgt een upgrade naar de moderne tijd. De eerste 4 huiskamers voor de bewoners zijn inmiddels gereed. Deze zijn lekker licht en ruim, waardoor iedereen hier heerlijk kan zitten. Ook zijn er mooie plekken beschikbaar voor het parkeren en opladen van de scootmobiel. Iedere huiskamer beschikt over een groot balkon met overkapping waar heerlijk genoten kan worden van het uitzicht. Wil je iets meer weten, klik dan hier of hier.

Samen met de bewoners is het genieten van de nieuwe huiskamers met volledig uitgeruste keukens waar je samen met de bewoners een maaltijd, snack of een taart kan maken. Er worden regelmatig leuke activiteiten met de bewoners ondernomen, zoals muziekmiddagen, meelopen met de wandelvierdaagse, een wandelclub, etc.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je (bijna) over een Verzorgende IG (niveau 3) diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Verder vragen wij van jou dat je

 • Verpleegtechnische handelingen kunt uitvoeren;
 • ADL zorgverlening biedt en ook ondersteuning bij de maaltijden;
 • Diverse taken volgens het zorgplan organiseert;
 • Graag zelfstandig werkt, maar het ook fijn vindt om in een team te werken;
 • Over een (bijna) afgeronde Verzorgende IG niveau 3 opleiding beschikt.

Inschaling

Wij bieden

 • uren in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie Verzorgende A is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.068,21  / max. € 3.060,18. De functie Verzorgende B is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.960,02 / max. € 2.845,21). Voor beide indelingen geld op basis van bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Inschaling is afhankelijk van kennis ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 30 september 2022.

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met Jacqueline Ter Wal (Teamleider intramuraal Tolzicht), telefoonnummer  06-82096951

De selectiegesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature

Type Vacature
Intern nummer 110
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Brummen
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 15-09-2022
Nummer 113366
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn