Verzorgende IG
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die gepassioneerde verzorgende IG die in staat is het beste uit zichzelf en anderen te halen?

Heb jij passie voor het werken met chronisch zieken en zie jij kansen en mogelijkheden om voor onze bewoners een zo optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG te versterken! 

Waar kom je te werken?

Woonzorgcentrum Irene: Heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Het woonzorgcentrum ligt op tien minuten lopen van het station van Meppel, waarbij de route door het mooie Wilhelminapark loopt. Woonzorgcentrum Irene is dus met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast ligt de locatie nabij de A28 en A32, en is dus met de auto goed te bereiken.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega's afstemt, bijstelt en evalueert. Het lijkt jou een mooie uitdaging om een aandachtsveld op je te nemen.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je hebt enige ervaring in het werken met ouderen in verpleeghuizen;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek;
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Greet Hegen-Bosch, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 52 47 12.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan je gegevens in op de website Vacature verzorgende IG - Meppel , vóór 14-06-2021 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456944
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Irene
Postcode 7941 ES
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Greet Hegen-Bosch, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 52 47 12.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-05-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 14-06-2021
Nummer 68542
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog