Verzorgende IG
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken en kundige verzorgende IG die we zoeken?
Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En ben jij diegene die zich met hart en ziel inzet voor de ouderenzorg? Dan ben je van harte welkom om ons team als verzorgende IG te versterken!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert. Je rapporteert in het systeem Cura aan de hand van het zorgleefplan.

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze;
  • Je hebt kennis van sociale, psychische en lichamelijke ziekteverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften;
  • Je toont initiatief in werkzaamheden en contacten;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je beschikt over probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je hebt geduld, tact en respect en bent integer;
  • Je bent hulpvaardig en je beschikt over doorzettingsvermogen;
  • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar zeker ook in teamverband: je weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Jan Thijs Seinenhof is een gecombineerd verpleeghuis gesitueerd in het landelijk gelegen Diever. Het huis heeft 62 verpleeghuisplaatsen verdeeld over 4 wooneenheden: 30 voor bewoners met een somatische aandoening en 32 bewoners met een vorm van dementie. Jan Thijs Seinenhof wil een woonomgeving zijn waar de cliënt centraal staat en zo lang mogelijk de regie heeft en behoudt over zijn/haar leven. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 15 medewerkers. Met dit team ben je in staat een huiselijke en geborgen sfeer te creëren.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marjon van der Veen, Leidinggevende Zorg en Dienstverlening, bereikbaar op 06 – 53 84 52 71.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 30 oktober a.s. naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/ .

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456819
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Jan Thijs Seinenhof
Postcode 7981AH
Stad Diever
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-10-2020
Reageer voor 30-10-2020
Ingangsdatum 16-10-2020
Nummer 55451
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog