Verzorgende IG locatie Bloemendal (16-24 uur)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Binnen het team van Solis locatie Bloemendal zijn we op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG. Je werkt samen in een gedreven interdisciplinair team van zorgprofessionals en krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Peterman. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je overlegt met haar of het goed is dat je een fysiotherapeut vraagt bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit het zorgplan aan te passen in overleg met de arts. Je adviseert mevrouw Peterman om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Als verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • je hebt een diploma Verzorgende IG
  • je verleent ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen en je zorgt ervoor dat de zorgplannen up to date zijn op actie niveau
  • verantwoordelijkheidsgevoel, een gezonde dosis geduld, begrip en inlevingsvermogen
  • je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers
  • je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • je durft initiatief te nemen en bent creatief in het omgaan met onverwachte situaties

Inschaling

Wat mag jij van ons vragen?
Een afwisselende functie en een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.845,21 bruto per maand (FWG 35). De CAO biedt een volledige 13e maand.

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven!

Solliciteren
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. 

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Franciska Willems, manager, via tel.: 06-83809621

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-11-2021
Reageer voor 20-12-2021
Nummer 72481

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis