Verzorgende IG locatie De Beekwal in Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

De belangrijkste taken als Verzorgende IG zijn het verzorgen, verplegen en begeleiden van bewoners op basis van afspraken in het zorg-leefplan. Samen met de bewoner/cliënt en zijn of haar naasten draag je er zorg voor dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk zijn leven kan inrichten op de manier die het best bij hem of haar past. Wij geloven in persoonsgerichte, aandachtige zorg, waarin we willen aansluiten bij iedere bewoner. Bij ons doe je er als mens toe! Dat geldt overigens ook voor jou als medewerker: iedere medewerker op de goede plek en lekker in zijn vel!

Je werkt wisselende diensten tussen 7:00-23:00 uur (geen slaapdiensten).

Over het team

Als team zijn wij allen gestart met werken in kleinschalige afdelingen. Er vinden allerlei ontwikkelingen plaats waar we het zeer waarderen dat jij als collega je ideeën en eigen inbreng hierin naar voren brengt. Samen met jouw collega’s draag jij zorg voor een optimale, fijn, gezonde, veilige en gezellige dag voor de bewoners. Jullie werken vanuit je eigen professionaliteit en doen dit met de nodige humor en gezelligheid.

 

Locatie 

De Beekwal is een kleine huiselijke zorglocatie en is gelegen aan de rand van het dorp. Binnen de afdeling intramuraal wonen zorgvragers die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg op lichamelijk en verstandelijk gebied. Ze kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen en aankleden, ondersteuning op het gebied van mobiliteit, maar tevens ook de ondersteuning wanneer er dementiële of somatische klachten optreden.

Afdeling intramuraal bestaat uit vier afdelingen, met iedere afdeling een gezamenlijke huiskamer. In de huiskamer vinden de maaltijden plaats, maar er is vooral ruimte voor verschillende activiteiten zoals het lezen van de krant, het spelen van een spelletje, een gezellig praatje of om een kop koffie te drinken. Op iedere afdeling kunnen ongeveer 10 zorgvragers wonen. Iedere zorgvrager heeft zijn eigen appartement met zit-slaapkamer en een doucheruimte. Zorgvragers hebben de ruimte om aan activiteiten in- en buiten het huis deel te nemen.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een Verzorgende IG niveau 3 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Van jou vragen wij dat je

 • Ondernemend bent;
 • Een positieve mindset hebt;
 • Een afgeronde Verzorgende IG niveau 3 opleiding hebt afgerond;
 • ADL zorgverlening biedt en daarnaast ondersteuning bij de maaltijden;
 • Taken organiseert volgens het zorgplan;
 • Graag zelfstandig werkt, maar ook graag samen werkt.

Als verzorgende IG zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, dat kan bijvoorbeeld door EVV-er te worden.

Inschaling


Wij bieden

 • 24 uur gemiddeld per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. 
 • De functie Verzorgende B is ingedeeld in FWG 35 (min. € 2.200,70 / max. € 2.937,68 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 21 oktober 2022 

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ina Nagelvoort (Teamleider), telefoonnummer 06-81909999

Type Vacature
Intern nummer 120
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Eerbeek
Postcode 6961DZ
Stad Eerbeek
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-09-2022
Reageer voor 21-10-2022
Ingangsdatum 15-10-2022
Nummer 113925
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn