VERZORGENDE IG MARSCH KRUSERBRINK (PG)HARDENBERG
Saxenburgh

Woon-/zorglocatie Marsch Krusebrink afdeling de Meander zoekt een enthousiaste VERZORGENDE IG 

Kom bij ons werken, waar persoonsgerichte zorg en de bewoner centraal staat! Elize Hofsink

Hoe ziet het werken binnen afdeling de Meander eruit?
Elke dag is gericht om de bewoner centraal te stellen en de (persoonsgerichte) zorg te verlenen wat aansluit aan op de wensen en behoeften van de bewoner. Je leert daardoor de achtergronden en levenspatronen van onze bewoners kennen en hierop in te spelen.

Naast het verzorgen van bewoners ben je ook verantwoordelijk voor een huiselijke sfeer met hierin dagactiviteiten afgestemd op de bewoners.

Het team bestaat uit een medewerker huishoudelijke verzorging, medewerker wonen en welzijn, verzorgenden IG en verpleegkundigen. In het team heb je samen de taak om zorg te dragen voor het wel en wee op de woongroep. Samen met je collega verzorgenden IG ben je zorgverantwoordelijke van een bewoner. Je bent de eerste contactpersoon van de familie, het opstellen en aanpassen van het zorgleefplan. Voor jouw bewoner voer en plan je familiegesprekken en MDO. Daarnaast heb je als verzorgende IG de gelegenheid om aandachtsvelder van een thema te worden. Dit kan een thema zijn waar je in geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld aan welzijn, wondzorg of andere aandachtsgebieden.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je bent een gediplomeerd als verzorgende IG. Ben je bijna klaar met je opleiding? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. Ben jij een echte nachtvlinder en draai je liever alleen nachtdiensten, dan willen wij je ook aanmoedigen om te reageren.

Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je bent lief voor onze bewoners, houdt rekening met hun wensen en je weet hen ook aan te zetten om mee te doen. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit. 

Marsch Kruserbrink
Je komt te op een unieke locatie midden in het centrum van Hardenberg. Op afdeling de Meander bieden wij kleinschalige zorg aan mensen met psychogeriatrische problematiek

Er zijn twee gezamelijke huiskamers waar aan elke kant 6 á 7 bewoners wonen. Hier kan bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden, maar als het bij de bewoner beter past om bijvoorbeeld op de eigen kamer te ontbijten, dan wordt dit gefaciliteerd. Ook hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Elke bewoner heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer. 

Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen van de Marsch Kruserbrink namelijk de Bekke en de Overlaat. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt persoonsgericht perpectief!

  • Een deeltijd van gemiddeld van 24 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je graag nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Alice Spoor, [email protected] of bel naar 06-29544613. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.116
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Hardenberg
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alice Spoor, via e-mail [email protected] of bel naar 06-29544613. Een Whatsapp bericht sturen mag natuurlijk ook!
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 02-09-2022
Nummer 112794
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh