VERZORGENDE IG MARSCH KRUSERBRINK (PG)HARDENBERG
Saxenburgh

Woon-/zorglocatie Marsch Krusebrink afdeling de Meander zoekt een enthousiaste VERZORGENDE IG 

Kom bij ons werken, waar persoonsgerichte zorg en de bewoner centraal staat! 

Hoe ziet het werken binnen afdeling de Meander er uit?
Jouw dag start met een gezamenlijke overdracht. Tijdens een lekkere bak koffie lees je de rapportages. Daarna ga jij naar jouw bewoners.

Wonen is bij ons veilig en vertrouwd daar ben jij een belangrijk onderdeel van. Jij zorgt ervoor dat de zorg goed is maar vooral zorg jij ervoor dat mensen zich veilig voelen en kunnen genieten. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van onze bewoners. Tijdens jouw dienst kijk je waar de behoeften liggen en of er een gelegenheid is voor 1 op 1 contact. 

Naast het verzorgen van bewoners ben je ook verantwoordelijk voor een huiselijke sfeer met hierin dagactiviteiten afgestemd op de bewoners. Uiteraard ben je zorgverantwoordelijke en voer jij alle taken hierbij horend uit. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om aandachtsvelder over bepaald thema te worden.  Dit doen wij in overleg met jou en het team. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je bent een gediplomeerd als verzorgende IG. Ben je bijna klaar met je opleiding? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. 

Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je bent lief voor onze bewoners, houdt rekening met hun wensen en je weet hen ook aan te zetten om mee te doen. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit. 

Marsch Kruserbrink
Je komt te werken op een unieke locatie midden in het centrum van Hardenberg. Op afdeling de Meander bieden wij kleinschalige zorg aan mensen met psychogeriatrische problematiek

Er zijn twee gezamelijke huiskamers waar aan elke kant 6 á 7 bewoners wonen. Hier kan bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden, maar als het bij de bewoner beter past om bijvoorbeeld op de eigen kamer te ontbijten, dan wordt dit gefaciliteerd. Ook hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Elke bewoner heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer. 

Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen van de Marsch Kruserbrink namelijk de Bekke en de Overlaat. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt persoonsgericht perpectief!

  • Een deeltijd van gemiddeld van 24 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je graag nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Iris Harbers, via [email protected] of 06 40663855/ 0523-277703. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.163
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Hardenberg
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Iris Harbers, via [email protected] of 06 40663855/ 0523-277703.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-11-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 11-12-2022
Nummer 115291
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh