Verzorgende IG met kennis van de Turkse / Arabische taal
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij een Verzorgende IG en zoek je een fijne baan?
Sta jij open voor een mooie uitdaging op onze splinternieuwe locatie?
Spreek jij de Turkse of Arabische taal?

Dan willen we ontzettend graag kennis maken met jou!

Onze locatie Het Woolde in Hengelo is helemaal nieuw gebouwd en sinds maart 2021 in gebruik. Wij hebben ook op deze mooie locatie een geheel nieuwe afdeling waar we bewoners hebben met diverse Nationaliteiten. Op onze afdeling wonen cliënten diverse nationaliteiten in een kleinschalige woonvorm. We hebben bewoners op de PG afdeling en bewoners met gedragsproblematiek. Door deze mix van nationaliteiten en zorg, is het een functie waarbij we jou echt een leuke uitdaging bieden. We hebben veel casussen waarbij we goed met zowel de cliënten als de familie moeten communiceren. Doordat een aantal van onze cliënten geen Nederlands spreekt, is die kennis van de Turkse taal zo belangrijk.
Ons team is enthousiast en onlangs samengesteld. Je wordt hier dus met open armen ontvangen. We zijn allemaal ontzettend gemotiveerd en willen er met elkaar écht iets van maken. Voor een goede personeelsmix zoeken wij een  collega die kennis heeft van de Turkse / Arabische taal.

We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.
Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Heb jij jouw diploma Verzorgende IG? En zoek je een baan voor 24-28 uur per week? Dan zoeken we jou!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Verzorgende IG in de verpleeghuiszorg
Je creëert samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van het huis. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt soms zelfstandig, soms in teamverband en kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je hebt humor en een positieve levensinstelling. Je speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de bewoners. Dat maakt jou bijzonder.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
 • Je spreekt de Turkse / Arabische taal
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
 • Je bent flexibel, enthousiast en kunt goed communiceren
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en je collega
 • Je hebt humor en bent daadkrachtig

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Assifan Idiris, telefoonnummer: 0653619650 of Tessa Serdijn telefoonnummer: 0650054231

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 30-04-2021 in te zenden.

Type Werkplein
Intern nummer 21-048
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Assifan Idiris, telefoonnummer: 0653619650 of Tessa Serdijn telefoonnummer: 0650054231
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 64339

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland