Verzorgende IG met meer regie op je eigen beschikbaarheid!
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij verzorgende en wil jij meer regie op je eigen beschikbaarheid?
 • Vraagt jouw privé-werk balans dat je (tijdelijk) meer structuur in de week wilt?
 • Wens jij wat meer regelmaat in je week met je diensten?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben! Wanneer er in een team sprake is van een langdurig zieke collega of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, ga jij het team tijdelijk voor meerdere maanden ondersteunen.

Je komt in vaste dienst bij Careflex en je gaat per opdracht 3 tot 5 maanden een team ondersteunen. Samen bepalen we wat jouw wensen zijn qua beschikbaarheid en hoe we jouw balans in werk & prive zo optimaal mogelijk kunnen nastreven. Je kunt ook aangeven wat je graag wilt leren, zien of waar je je in wilt ontwikkelen. Het kan namelijk dat jouw werk & prive balans (tijdelijk) van je vraagt om meer structuur in de week of dat je minder flexibel kan zijn. Wij kijken graag samen met jou naar jouw ideale omstandigheden en beschikbaarheid en aan de hand daarvan kun je bij ons aan de slag!

Dit biedt de gelegenheid om in overleg, zeer veelzijdige werkervaring op te doen, je expertise te delen, kennis en vaardigheden over te brengen bij een team. Je kunt aangeven in welke werkomgeving je graag wilt werken; intramuraal in onze huizen zijn of in de wijkzorg of met bepaalde doelgroepen. Als verzorgende niveau 3 werk je tijdelijk in een team, waardoor je geen extra werkzaamheden of rollen hoeft te vervullen.

Jij bent iemand die zowel aan de lichamelijk, psychische en sociale aspecten van de verzorging aandacht kan geven. En je wordt ook enthousiast van deze combinatie. Je bent continue alert op veranderingen in de gezondheidstoestand van de bewoner en je weet te handelen wanneer nodig.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 IG opleiding
 • Je wilt graag werken met meer structuur voor een optimale prive & werk balans
 • Je kunt zelfstandig werken en houdt van de afwisseling om tijdelijk een team gedurende 3 à 5 maanden te ondersteunen
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig, je kunt respecvol feedback geven en ontvangen

Je vindt bij ons

 • Je wordt onderdeel van het Careflex team
 • Jaarlijks (team) activiteiten om elkaar persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen
 • Een leerplein met diverse elearnings en interessante studies om je verder te ontwikkelen en te verdiepen in wat jou intereseert! 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.937,68 Bruto per maand op basis van 36 uur.  
 • Voor een goede werk en privé balans zijn werkdagen en werktijden in overleg vast te leggen
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Careflex en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 30-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Nummer 111686

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland