Verzorgende IG met nuchtere visie
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Ben jij net klaar met jouw opleiding verzorgende IG of heb je al ervaring? Kijk jij er naar uit om warme zorg te verlenen aan cliënten op een somatische of een gesloten afdeling psychogeriatrie? Zoek jij een werkomgeving met volop kansen om te leren en door te stromen? Reageer dan op deze leuke vacature!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Wij zoeken voor locatie de Weemelanden meerdere collega’s die de teams willen versterken.

Locatie:                                             De Weemelanden
Afdeling:                                           Peddemors, Leemansmolen, de Brug (PG en somatiek)
Aantal uur per week:                     16-20 uur

Op de locatie Weemelanden kijken wij uit naar collega’s die willen samenwerken aan de verdere vormgeving van de teams en de zorgverlening binnen de afdelingen (zowel PG als somatiek). De Weemelanden is een modern en sfeervol verpleeghuis dat zich kenmerkt zich door gedrevenheid en kwaliteit in de zorgverlening.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als verzorgende IG heb jij een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Daarbij staat de kwaliteit van leven van cliënten altijd voorop.

In gesprek
Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. In het multidisciplinair overleg breng jij mogelijke knelpunten in. Want jij zult die als eerste zien en ervaren.

Op de hoogte blijven
Als professionele verzorgende IG vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Salaris FWG 40 (max.€ 2.971,05) bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3, of
 • Diploma Ziekenverzorgende (behaald na 01-09-1986), of
 • Diploma Ziekenverzorgende aangevuld met applicatiecursus;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten

Nu jij!

Verzorgenden IG zijn sterk in het verlenen van warme zorg. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de afdeling? Bel 0900 -2 453 453 en vraag naar Ellis de Graaf of Diana Zeelte (Leidinggevende)
 • Wil jij een dagje meelopen met het team? Dat is mogelijk na de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Bijzonderheden

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk. Wij vragen om begrip.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE051
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie De Weemelanden, Vriezenveen
Postcode 7672 GD
Stad Vriezenveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ellis de Graaf en Diana Zeelte
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 26-04-2021
Nummer 67316

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)